Sokaktaki Canlar

Merhaba arkadaşlar, bugün sokaktaki kedileri beslerken bombay bir kedicik dikkatimi çekti verdiğim mamayı nam nam diye ses çıkararak yedi (rahatsız olduklarında da ses çıkarırlarmış fakat diğer kediler kendi önlerindekini yiyordu ben de uzaktaydım sanırım mamayı beğendi :D ) fakat biraz genç görünüyor emin değilim yavru mu genç mi olduğuna 6-7 aylık sanki. Diyeceğim o ki ona yavru maması mı vermeliyim siz nasıl yapıyorsunuz böyle durumlarda? Bugün elimde yavru maması olmadığı için yetişkin maması verdim onu yemişti.

2 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Yetişkin mama yeterli olur endişelenmeyin. Yavru maması çok yağlı ve kalorili gerek yok. Sonra kilolu oluyorlar. Sevimli Bombay 7 aylık olsa da bebek değil artık. Yetişkin yiyebilir. Ses çıkararak yediyse beğenmiştir mamayı :D
Kuru mama yanına su koymayı unutmayın. Durumunuz uygunsa Belediye’den ücretsiz kısırlaştırma yardımı almanızı öneririm yoksa kısa sürede sokağınızdaki kediler çok fazla çoğalacaktır.

Teşekkür ederim cevapladığınız içinn. Suya çok dikkat ediyorum, belediyede böyle bir imkan olduğunu bilmiyordum çok teşekkürler söylediğiniz için, dikkate alacağım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 322 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR