Sağlık Karnesi Kaybolmuş Bir Kedinin Aşı Kayıtlarını Nasıl Buluruz?

Seyma6390
Seyma6390

122636 Puan

Ben buradan kedi sahiplendim. Daha önceki sahibi kediyi sokağa bırakmış, sahiplendiren kişiler kediyi bulmuşlar sonra da ben sahiplendim sağlık karnesi önceki sahibinde kalmış aşıları tam dediler ama ben şimdi veteriner hekime gidince hangi aşıları yaptırmalıyım? Sonuçta yolculuk esnasında vs sağlık karnesine bakılıyor.

2 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Bu aşıların yapıldığı veterinerden bulabilirsiniz. Ayrıca tüm aşıları tamsa bir adının süresine göre hareket edebilirsiniz. Mesela dış parazit aşısı 3 aylık ve aşıları tam dediniz yani 3 ay sonra yaptırın bir daha( umarım anlatabilmisimdir) ayrıca şu sıralar yolculuk yapamayacağınız için saglik karnesinin bir aciliyeti yok

hayvansever_
hayvansever_

118851

eğer gittiği veti biliyorsanız oradan bakabiliyorlar onun dışında aşıları tam denildiğinde genelde 1.iç dış parazit vs. gibi temel ilk sefer yapılan aşılar oluyor. Zaten iç dış parazit aşısı her 3 ayda bir vurulur o yüzden yeni bir vet ve karneyle başlaya bilirsiniz. Bazı kişiler iç dış parazit aşıya ilk seferden sonra gerek yok der bana da demişlerdi aman diyim sakın öyle bir hataya düşmeyin yaptırın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 280 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR