Kedi Kısırlastirma

Elif7542
Elif7542

247 Puan

Merhaba arkadaslar yakalasik 4 ya da 5 aylik bi kedimiz var (dişi)kisirlastirmayi dusunuyoruz sizden bilgi almak istiyorum islem yapildiktan sonra bakimini nasil yaptiniz,ne kadar surede iyilesti , kendine geldikten sonra huysuzlugu oldumu ve en onemlisi sizce yaşı bu islem icin uygun mu yoksa biraz daha beklemeli miyiz:)

4 CEVAP

Badems
Badems

12123

6 ayi doldurmasini bekleyin su an cok erken. Disilerde erkeklere oranla daha zor oluyor ama korkulacak bir sey yok. Operasyondan 12 saat once mamasinin ve suyunun kesilmesi gerekiyor. Guvendiginiz bir yere yaptirin lutfen. Ben sabah birakip aksam uzeri almistim. Boyunluk takilmadi. İcten ve distan cok saglam dikisleri vardi. Zaten 3-4 cmlik bir yer aciyorlar. Eve geldiginde sersem gibiydi narkozu kusarak cikartti. O hali sizi korkutmasin, dogru duzgun yuruyemiyor ve her yere carpmaya meyilli oluyorlar. Ben sabaha kadar uyumayip basinda beklemistim cunku koltuklara atlamaya calisip atlayamiyordu dusunce de aklim cikiyordu. Ertesi gun veterinerin verdigi yas mamayi verdim ve antibiyotik ignesini vurdular. Dikisleriyle cok oynadi, cok fazla yalayip cekistirdi ama hicbir sey olmadi. İki gun sonra eski haline donmustu zaten. Bir hafta sonra da dikisleri kendiliginden atti veteriner almadi. Yani ilk uc gun maksimum zorlanirsiniz. Benim gibi panik olmayin yeter :)

Elif7542
Elif7542

247

Birazcik paniklik var :) cok tesekkur ederim ayrintili bi sekilde yazmissiniz biz veteriner konusunda cok emin olamadik hala avrupa yakasinda onerebiliceginiz bi yer var mi acaba:)

Badems
Badems

12123

Rica ederim :) Panik olmayin benim gibi, hicbir sey olmuyor merak etmeyin. Avrupa yakasinda yok malesef, anadolu yakasinda umraniyede ve atasehirde onerebilirim sadece :(

patkam
patkam

115790

Aynen 6 ayı bekleyin ve biz kedimizi kısırlaştırdıktan sonra veterinerde 3 gün misafir ettirdik...(özel veterinerde belediye veterinerleri misafir etmiyorlar)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1028 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR