Yavru Kedide Nefes Problemi

Asaceren
Asaceren

6679 Puan

merhabalar yaklaşık 10 günlük 3 tane yavru kedi var bodrumumuzda daha gözleri açılmadı anneleri alışkın bir kedi değil annesiyle eve alamadık yavruları ama sütten kesilince 3 yavruysa eve alıp sahiplendirmeyi düşünüyoruz bugün 2 tane kedide nefes almalarında zorluk çektiklerini gördüm ağızlarından nefes alıyorlardı yani ne yapabilirim şuan veterinerlerde kapalıdır .


5 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Anneleri onlara en iyi şekilde bakar siz yavrulara dokunmayın sadece anneye bolca yaş mama ve kuru mama verin ki süt uretsin. Yavrular ve anne icin dayanikli bir kutu yapin ve altina da ortu serip annenin ve yavrularin yanına koyun. Ayrıca sahipleneceginiz iki kediden geriye kalan diğer kedi için de ilan açıp güvenli bir yere sahiplendirmeyi unutmayın. Tabi bunları yapmadan önce sutten kesilmelerini sağlayın.

hayvansever_
hayvansever_

118851

Evet siz anne kediye iyi bakın güzelce besleyin (ev yemeği vermeyin sakın) gerisi yoluna girer çünkü o kadar küçük yavrulara elinizden pek bir şey gelmez zaten. Bir de yeni doğduklarından nefes problemleri yaşana bilir bir süre düzene girene kadar takipte kalın. Sahiplendireceğiniz kişilerden bir müddet vd fotoğraf vs isteyin ve kısırlaştırma sözü alın kısırlaştırma döneminde kontrol edin bu onların sağlığı için en önemli şey :) En az 2.5 3 yaşına kadar anne sütü içmelerine müsade edin sonra sahiplendirin.

hayvansever_
hayvansever_

118851

yaş yazmışın ay olucaktı :)

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Bi an ne yaşı diye düşünmedim değil.

hayvansever_
hayvansever_

118851

yaşına kadar emen bir kedi çok komik olurdu :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 252 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR