Mantar Sonrası İyileşme Süreci

pati-35
pati-35

172 Puan

Merhaba,
7 yaşında van kedimiz var :) geçtiğimiz aylarda ilk kez mantar oldu. Aşı yapıldı krem kullanıldı ama mantar yayıldı. Şu an mantardan kurtuldu ama büyük bir alan tüysüz kaldı. Yalarken ve kaşınırken o bölgeyi kanatıyor. Tüylerin hızlı çıkması için yada o bölgeyi kanatmaması için öneriniz olabilir mi ?

6 CEVAP

Anonymus915830
Anonymus915830

103810

Omega içerikli takviyeler kullanabilirisiniz, kaşımaması içinde bir süre en iyi çözüm boyunluk gibi görünüyor

pati-35
pati-35

172

Tüylenme ne kadar zamanda olur bilginiz var mı ?

leyylayucell
leyylayucell

1169

bence 9-10 gun icinde olur

gato
gato

1385

Mantar için krem olarak ne kullandınız? Benim kedime de veteriner mantar dedi.Aşı yaptı,ama krem vermedi.Balıklı mama kullanmaya başladık.Kulak arkasında ve kaşlarının üstünde yol gibi tüy dökülmesi oldu. Bir başkası alerjidir dedi. Ne olduğu hakkında emin olamadım bir türlü.

pati-35
pati-35

172

kullandığımız krem eczanede bulabileceğiniz travocort mantar kremi. bugün veterinere gittik parazit aşıları için. Mantarının bittiğini tüylerin çıkması bazen 6 ayı bulabileceğini söyledi.

Sinozan
Sinozan

1746

malesef mantar, egzama, uyuz için kolaya kaçıp mantardır bu deyip ilaç uygulaması, iğne ile çocukların karaciğerine zarar veriyorlar. mantar ekimi yapsın veteriner, 1 hafta içinde sonuç alınıyor. zararlı ve zararsız mantarlar var. veteriner değilim ama tam sonuç için mantar ekimi derim. yakalık takmanız lazım, kaşımaması için. bir de bu süre zarfında 3 ilaç kullandık ve birisi güzel uyutuyordu. ismi "zyrtec", sakinleşiyordu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 312 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR