Kedimin Tırnağı Kaloriferdeki Boşluğa Takıldı Ve Kanamış?

balakan_birce
balakan_birce

2211 Puan

Kedim bu sabah beni çığlıklarla uyandırdı o kadar korktu ki ben cidden kalp krizi geçirecektim korkudan kafası kalorifere saplandı sandım ya çok şükür öyle değilmiş panikten gözüm görmedi hiçbir şey. yere düşmesin diye tuttum onu tuttum sadece çekemedim de tırnağı falan kopar diye çok kötüydü gerçekten kuzum kendi kendine çıkardı tırnağını ordan çığlık ata ata :( soracağım şeye gelecek olursam, tırnağı kanamış ve kenarlarindan soyulmuş üçe bölünmüş yapabileceğim bir şey var mi veterinere mi götüriyim ve mikrop kapar mi?

6 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Aynı şey bu yaz başımıza geldi, çok çok korkunçtu gerçekten, o bağırışları benim napıcağımı bilememem.. Sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar yaşadım o anı. Benim kedimin parmağı kırılmıştı maalesef.Patisinde şişme ve topallama var mı?


Bir de ben bu olaydan sonra kaloriferlerin üzerine ısı yönlendiricilerden taktım, her kalorifere çıktığında yine aynı şey olacak gibi geliyordu çünkü. Böylece kalorifer ızgarasıyla direkt temas etmiyor artık Umarım sadece tırnağı hasar görmüştür ve daha ciddi bir şeyi yoktur, çok geçmiş olsun.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Baticon ya da sari kantaron yagi sürün fotoğrafını veterinere atın ona göre bilgi versin

balakan_birce
balakan_birce

2211

Sari kantaron yok ama baticion var bide bepantol vesaire kremler var merhem gibi yarın sabah götüreceğim çok teşekkür ederim cevapladığınız için

dilaraxx
dilaraxx

114626

Tabii ki mikrop kapar ve çok riskli.veterinerle görüşün kanaması hiç iyi değil.bir an önce bakılsın

dilaraxx
dilaraxx

114626

Kedinize yine sevdiği bir mamayı falan verin yiyorsa,korkusu azalsın.Yarın veterinere götürdüğünüzde de gerekli pansumanı yaptırırsınız.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Çay ağacı yağı varsa ondan sürün, gerçekten mucizevi birşey her yarayı iyileştiriyor. Yoksa hint veya papatya yağı da olur. Ama hiçbiri yoksa en şuan en iyi şık Bepanthol ama kremi yalamamasına dikkat edin. Çok geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 507 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR