Merhaba 6,5 Aylık Bir Bombay Oğlum Var Ona Bir Arkadaş Almayı Düşünüyorum

Lilik19
Lilik19

352 Puan

Tekrardan bu bir yavru kedi mi olmalı yoksa ay olarak yakın mı almayalım ona

4 CEVAP

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Yavru kedi çok hareketli olur ve daha fazla ilgi ister. Yavru alırsanız ve daha fazla ilgi gösterirseniz kıskanıp strese girebilir. Ayrıca her kedinin farklı tepkileri olacağından istemeden de olsa kıskanınca zarar verebilir ve yavru kedi ciddi hasar alabilir diye düşündüm. Bence ona yakın olsun. Bunlar sadece benim tahminim hiçbir tecrübem olmadı bu konuda sadece düşüncem bu yönde :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Eve bir heves alinıp verilmeye çalişilan kedilerden sahiolenin. Cunku onlarin sokaga düsme riski var. Kisirlastirilmis, dişi ve 2 3 yaşini gecmis bir kedi genelde daha sakin oluyor.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Yaşları yakın olursa iyi olur her bakımdan anlaşırlar...
Enerji seviyelerinin aynı olması iyi olur. Biri hareketli ve diğeri daha yaşlı ve hareketsizse bu her şeyi zorlaştırır. Yaşları yakın olunca her şeyi birlikte yapıyorlar :)
Dişi almanızı öneririm ancak kısır bir dişi ! İki farklı cinsiyetteki kediler birbirlerini dengeliyorlar. Diğer türlü iki erkek olursa çok kavga ederler. Kim daha üstün diye...
Sahiplendirilmeyi bekleyen zavallı kısır bir kız alın. Size ömrü boyunca minnettar olsun.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bence yavru olmalı yavruyu daha çabuk kabulleniyorlar, kedi ne kadar büyük olursa o kadar büyük bir tehdit olarak görüyorlar yeni geleni. Ayrıca ikinci kedi yavru olursa ilk kedi ona saldırsa bile karşılık çok vermiyor ve düşmanlık beslemiyor. Yavrular hep oyun peşindeler. Yetişkin olursa ikisi de birbirine saldırıyor, özellikle cinsiyetleri aynıysa. İki yetişkin kedinin kavgasını ayırmaya çalışırken kalpten gidebilirsiniz. İkisini de tecrübe ettim, yavru olursa daha kolay oluyor bence.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 336 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR