Kedilerinizin Garip Davranışları? ^-^

Linsenpai
Linsenpai

117282 Puan

Bu aralar sürekli açılan; kedim camdan düştü orası burası kırıldı, kedimi çiftleştirmek istiyorum ama çiftleşmiyor, şu cins kedim var eş arıyorum vs vs tarzı açılan saçma sapan sorulardan ve insanlara laf anlatmaya çalışmaktan yorulduk hepimiz biliyorum. Bu soru tamamen pozitif olsun, bu zor dönemlerde biraz kafamız dağılsın, kedilerimizin yaptığı komik davranışları paylaşalım istedim. Hera köpek gibi topu getiriyor mesela tekrar atmam için :D sizinkilerin böyle tuhaf alışkanlıkları var mı?


Esnerken çekilmiş korkunçlu fotimiz de ektedir


37 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Yaşa be Selin ! :)
Gerçekten insanda sağlam psikoloji kalmıyor bazı kedi sahipleri yüzünden...
Hahahaha korkunçlu fotisini yerim ben bunun :D
*Şişe kapağı hastasıyız. Oyun istediğinde ağzında getiriyor. Garip ve acı bir miyavlama tonuyla. Ben atıyorum o getiriyor böyle yorulana kadar oynuyoruz.
*Camdan bakan teyzeler gibi camdan dışarıyı izliyoruz. Bir ses suyunca baş bize dönüyor 180 derece ama gövde oturur vaziyette cama doğru dönen sadece baş :D
*Zavallı ben içim geçmiş şuursuzca uyurken popomda, bacaklarımda bir ağırlık hissediyorum ama uyanamıyorum bizimki üstümde uyuyor. Uyurken hareket kabiliyetimi engelliyor.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Gelelim manipülasyon ustası, evin ve benim gerçek sahibimiz büyük kedime;


Kotukta onun oturmak istediği yerde oturuyorsam gelip beni ısırarak kaldırır ve yerime oturur.


Uyurken gelip saçlarımı çekiştirir, kafamı ısırır. Kafamı yastıktan kaldırınca yastığıma yatar.


Sabah acıkmışsa ve miyavlamasına rağmen kalkmıyorsam gidip kum kabını karıştırır, tuvaletini yapınca hemen temizlediğim için kalkacağımı biliyor.


İlaç verme, tırnak kesme gibi amaçlarla ona yaklaşırsam elimdeki ilaç ya da makası saklasam bile anlayıp kaçıyor, ayrıca bunların bulunduğu çekmecenin sesini de anlayıp kaçıyor. O yüzden eğer tırnağını keseceksem makası ve eldivenlerimi birkaç saat önceden çıkartıyorum, sonra o derin uykudayken eldivenlerimi giyip tırnaklarını kesiyorum.


Ayrıca kendisi sarmanın kedisi gibi tam bir ekmek ve karbonhidrat aşığıdır, tezgahtan ekmek poşetlerini kaçırır, yanında hamurlu bir şey yersem elimi kolumu tutup çekerek elimden almaya çalışır. Bir keresinde yarım lahmacunu kapıp kaçmıştı :)

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Evet gelelim garip/komik davranışlara;


Küçük kedim;
Kendisi çamaşır suyu hastası bir başak burcu kedisi olmakla birlikte ne zaman banyoda klozet ve lavaboyu çamaşır suyuyla temizlesem kokuyu alıp içeri girmek için miyavlar ve kapıyı tırmalar, işimi bitirip çıkınca gidip yerlere sıçrayan mikro çamaşır suyu damlacıklarını bulup üstünde yuvarlanır, ben de yere sıçradığını anlayıp silerim.


Ayrıca kendisi diğer parfümlü ve kimyasal kokularını da sever, elime yüzüme krem sürünce gelip koklar, banyodan çıkınca gene koklayıp bacaklarıma sürtünür. Diğer kedim ise tüm parfümlü kokuları 2 metreden alıp yüzünü buruşturur :)


Küçük olan ayrıca köpek gibi top atınca geri getiriyor, büyüğü de yavruyken yapıyordu ama büyüyünce bıraktı o yüzden bunun da büyüyünce bırakacağını düşünüyorum.


Ufaklık ayrıca her türlü dolap kapağı ve çekmeceleri açıp içine girmekte ustadır.

hayvansever_
hayvansever_

118851

o kadar güzel bir soru açmışsınız ki ne kadar teşekkür etsek az :D
Bizim ki evde çocuk gibi kovalamaç oynamaya bayılır sıkıldığında gelir ayağıma patisiyle vurup kaçar benim de onu kovalamam için ben onu yakalayınca da döner o beni kovalar bayılıyor buna.

Halıya yapışıp kendini ittiriyor. Yani bunu nasil aciklayabilirim bilmiyorum :DD halinin kenarina ellerini ayaklarini koyuyor sonra ayaklariyla kendini ittiriyor. Defalarca yapiyor bunu cok sacma :DDD
Ve hep cantamin icine yatiyor cantanin ceklini aliyor :))

muhendishnmmm
muhendishnmmm

2071

Esnerken çekilmiş fotoğrafı şahane :D benım kendımin standartlaştırdığı bir huyu var gece 00 a kadar uyuyup sabah a kadar heyecanlı bir şekilde koşmaya başlıyor

Linsenpai
Linsenpai

117282

Ah be Ece cidden ne çektik bu sorumsuz kedi sahiplerinden :/ zaten virüs falan olayları yüzünden herkes gergin, bir de öyle açılan soruları, ben kedimi kısırlaştırmam doğasına aykırı diyenleri gördükçe daha da yiyorum kafayı.
Bizimki şişe kapağından korkuyor niye bilmiyorum ama cam önünde yastığımız var oradan gelen geçeni izliyoruz biz de bütün gün aynı teyze tarzında :D bazen aşağı komşunun kedisini görüp camdan onunla konuşuyor hatta sldkdk
Kedim rahatsız olup uyanmasın diye kımıldamayıp kısmi felç yaşamayan sahip de yoktur sanırım çok iyi anlıyorum seni :D tam bebekler ya. Bazen gerçekten haketmediğimizi düşünüyorum hayvanları.. Ama iyi ki de varlar valla

altininannesi
altininannesi

4807

Benimki de camdan teyzeler gibi bakıp miyavlamayı çok sever :D Asla sıcak yerlerde uyumaz,yastık koyduğum bir komidin vardı oradaki bütün yastıkları yere atıp orayı kendi yatağı ilan etti gerine gerine yatıyor orda.Aldığım hiçbir oyuncağı beğenmedi ama evdeki saçma sapan bir ipe aşık canı ne zaman benle oynamak istese hemen o ipi benim önüme koyar ve bekler oynatmam için.Tezgahın önünde de bir cam var oraya çıkıp hem camdan bakmayı hem de su bardağında su varsa ordan içmeye bayılır :') Ve bizimki gardırobumun üstünde uyumaya bayılıyor :D benimle yattığı bir saat falan sabah uyandığımda hemen gardıroptan atlayıp yanıma gelir sev beni diye ama :')

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Benim kedimde kağıt top ile kölekler gibi kap getir oynamayı çok sever:) Ayrıca bazen sırtüstü yatıp suratını patisiyle kapatıp uyumaya bayılır :) . Hele cevap vermeye bayılır saatlerce konuşabilir sizle :)

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Erkeklere bayılıyor, hayatında ilk defa gördüğü bir etkeğe bile benden samimi davranıyor. Ah benim zilli kızım ah???????? Geçen gün eve bilgisayarcı geldi kucağından inmedi. Ben almak istesem kıyamet kopaarr

Faytekin
Faytekin

11982

Kedilerin hiçbir davranışı garip değildir ve her zaman onlar haklıdır ,evin eşyaların mekanın sahibi onlardır ve istedikleri gibi oynar istedikleri şeyi yaparlar gayet normal hepsi ,evsahibi onlar bizler misafiriz :)))

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Tüm gün mahalle karısı gibi camdan dışarıyı izler, çünkü sevgili yaptı hanımefendi, erkek kedi ile uzaktan uzağa bakışıyorlar :D


Ben yatağa gitmediğim sürece uyku vakti olduğunu anlamaz hep orda burda 5 dakika uyuyup uyanır, çok uykusu geldiğinde suratıma doğru art arda 4 kere miyavlar (her seferinde 4 oluyor artık cümle kurduğuna inanıyorum)


Az önce anlattığım şeyi yaptığında uyumaya giderim ve o dışarı çıkıp oyuncaklarıyla oynar??????


Evi talan ederim nerde bu manyak diye, klozetin yanındaki boşlukta uyuyo vaziyette bulurum:(


Köpek gibi top getirmece oynarız tüm gün


Akşam yemeği vakti beni mutfakta gördüğü an 'vaov' diye miyavlar, bunun yemek ver olduğuna eminim çünkü kuru maması az kaldığında da yanıma gelip böyle miyavlıyor


Yatakta ayağımı avlıyor :(


Kızacağımı bildiği şeyleri yapmadan önce bas bas bağırarak beni oraya çağırır, sonra gözümün içine baka baka yapar...


Bu kadar geldi aklıma ama tam bi manyak olduğuna dair hiç şüphem yok :D

@zehrabulutt Çok iyiymiş ya okurken bile eglendim bir gununuz nasil geciyor onlarla Allah bilir :DDD

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Benim kedimin de mutfağa girmesi yasak 'çık hadi Paşa' deyince yere yatıyor. Bi o tarafa bi bu tarafa dönüyor kucağına almak isteyince elime saldiriyor :dd birde boyle bir doksan yatıyor

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Deliler evi diyorum ben bizim eve :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1464 Görüntüleme
  • 37 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR