Kedilerin Anlaşması

MERVEONAY
MERVEONAY

4363 Puan

Merhaba, 8 aylık kısır erkek kedimiz var yakın zamanda kisirlastirildi. Yanına arkadaş olsun diye 11 aylık bir dişi kedi aldık . Karsilastirmayi çok titizlikle yaptık ki kavga dövüş olmasın . Yaklaşık 3 haftadır birlikteler ara sıra ufak tefek tislamalar patilemeler dışında kavga yok. Ama birbirlerini pek umursamiyor gibiler . Erkek kedimiz dişi olan yanimiza gelince araya giriyor belli ki kıskaniyor ama zarar da vermiyor. Dişi eve geleli 3 hafta oldu ama bize eve hala alisamadi hep kaçıyor yanına gittiğimizde kendini sevdiriyor ama ev ortamına uyum saglayamadi gibi. Geri vermeyi hiç istemiyorum zaten çok ev değiştirmiş ama mutsuz olsunlar da istemiyorum . Alisirlar mi acaba? Evimizde tadilat oldu onun etkisi olabilir mi ? Belki duzensizlikten etkilenmislerdir diye düşünüyorum


4 CEVAP

yetişkin dişi kediler alışmakta daha zorluk çekiyor
benim de 1 kızım ve 1 oğlum vardı 2 hafta önce yavru dişi getirdim.Oğlumla çok iyi anlaştılar oynuyorlar ama büyük kız uzak duruyor.
Ama zamanla alışacak lütfen göndermeyinnnn zaman verin

MERVEONAY
MERVEONAY

4363

Öyle sanırım. Çünkü bizim kedimiz ( erkek olan ) çok daha sakin. Göndermeyi hiç düşünmüyorum zaten çok ev değiştirmiş. Tek istediğim ikisi de depresyona falan girmesinler, mutlu olsunlar :)
son iki gündür iyiyiz. birbirlerini kovalamaya falan başladılar evin içinde o vurdumduymazlık gitti. Yalnız erkek kedim dişinin mama kabının etrafına gidip eli ile kazma işareti yapıyor. Sanki tuvaletini gömermiş gibi ama tuvaletleri uzakta. Bunu anlamadım.

onu benimkiler de yapıyorlar arada sırada ( genelde ben mama kaplarını yıkamayı 2 gunden fazla gecıktırdıysem :) )

MERVEONAY
MERVEONAY

4363

:) bu hiç aklıma gelmemişti . Her zaman yıkamaya çalışıyoruz ama bu aralar biraz ihmal etmiş olabiliriz . Çok teşekkür ederim cevaplarınız için içim rahatladı . Ben kabullenmediginden yapıyor diye düşünmüştüm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1189 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR