Köpeğini Uçakta Bagaja Veren Var Mı?

merveusarer
merveusarer

284 Puan

arkadaşlar 2 hafta sonra tatile gideceğiz uçak ile arabam yok malesef.Cocker oğlum 12 kg hava yolu şirketleri ile görüştüm.8 kg üzerini kabine almıyorlarmış.Çok canım sıkıldı kafamda sorular.Aranızda uçakla seyahette sorun yaşayan oldu mu?Bavulları verdiğimiz bantlardan mı geçecek yoksa bir görevli mi refakat edecek?Deneyimi olan arkadaşlar bana yazarlarsa cok sevinirim.

9 CEVAP

miss_fby
miss_fby

574

Merhaba, birden fazla kediyle seyahatte hepsini uçak kabini içine alamadığım için aşağı pet taşıma kısmına verdiğim oldu bir kaç kere, THY ile.. Gerekli işlemlerden sonra bir görevli hayvanınızı sizden teslim alıyor ve uçak bagaj alanında pet hayvanlar için ayrılmış bölüme koyuyor. İndiğiniz zaman da teslim alıyorsunuz, bu süreçte biraz bekletiyolar genelde. Çok şükür ben hiç olumsuz bir durum yaşamadım. Siz yine de uçağa bindiğinizde durumu hostese belirtin, o da pilota gerekli hatırlatmayı yapsın, pet taşıma alanının ısı ve oksijen durumu ile pilotun ilgilendiğini okumuştum, ne derece doğru bilmiyorum ama dikkat etmekte fayda var.. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim, umarım sorunsuzca geçer :)

merveusarer
merveusarer

284

çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız.Bende bagaj bantları var ya oradan gitcek gelcek birisi refakat etmicek sanmıştım.

miss_fby
miss_fby

574

Hangi firmayı kullanacaksınız bilmiyorum ama yok, o dediğiniz şekilde yapmaz kimse :) uçakta canlı taşımanın sıkı protokolleri var havayolu firmaları için de. Eğer bu köpeğinizin kafeste ilk yolculuğu olacaksa onu şimdiden kafesine alıştırmanızı öneririm. Diğer türlü kafes içinde çok bunalıyorlar :/ gün içinde kafes içine oyuncak ve ödül mama vs. koyarak içeride vakit geçirmesini sağlarsanız yolculukta da rahat eder umarım.

8 Kilo üstünü almıyorlar diye bişey yok Kilo başına 8 tl alıyorlar önceden bildiriyosunuz petinizin oldugunu biraz tuzlu oluyor ama alıyorlar :)

merveusarer
merveusarer

284

iç hatlarda almıyoruz dediler her şekilde thy ve pegasus ile görüştüm.Keşke alsalar parası önemli değil.

merveusarer
merveusarer

284

yani kabine benim yanıma almıyorlarmış,bagajda gididyormuş.

Evet tüm Petler bagajda zaten

miss_fby
miss_fby

574

Ufak petleri kabin içinde yanınıza da alabiliyorsunuz, yalnız önceden rezervasyon yaptırmalısınız ve THY için 6 kg sınırı var. Bu arada bagaj kısmında da petler için özel bir alan oluyor, gerekli ısı ve oksijenin temin edildiği bir bölme.

merveusarer
merveusarer

284

evet aynen dediğiniz gibiymiş.Çok teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1277 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79601 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR