Scottish Fold

suleren
suleren

13520 Puan

Kimse "benim kedimin yavruları böyle olmaz" diye düşünmesin, bu cins kediler genetik bir hastalıkla doğuyorlar bu yüzden de çiftleştikçe bu gen taşınıyor. Sizin kediniz bu kadar ileri seviyede olmayabilir ama yavrularının olmaması için bir sebep yok. Her kedi birbirinden güzel scottish de tekir de british de ancak bizim tek derdimiz bi canlının hayat boyu sırf birilerinin cebini ve göz zevkini doyuracak diye acı çekmesi. Yoksa bizi ne ilgilendirir kendinize ne yapıp yapmadığınız, çok da umurumuzda:d
Bazı insanlar kedisinin yavrusunu görmek istiyor, asla kötü bir niyetleri yok ancak çok riskli. Diğer cins kediler hakkında bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim, araştırmak lazım. Çok fazla çiftleştirme sorusu açılıyor ve scottish fold'u olup da çiftleştirmeyi düşünenler bi kaç kere daha düşünmeli.


10 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ya tekirin bile dogumu ne kadar zor, cins kedilerin daha da zor oluyormus, ve bu cins hayvanlar para ugruna bunu 2 3 ayda bir yaşiyor. Hani Çine kızıyoruz ya kopeklere eziyet ediyor yiyor vs diye, kedi kopek ureticilerinin hicbir farki yok gözumde. Su gunden sonra daha da nefret etcem, sabahtan beri ilk kez bir kedinin dogumuna şahit oluyorum, sandigimizdan daha zor. Biz istedigimiz zaman hastaneye gidiyor anestezi aliyoruz bunlar da yok elim kolu bagli bekliyorum

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Şu hayvancağızın haline bak ya, içi sızlıyor insanın. Artık sevimli bile değil acınası hale geliyor hayvanlar aynı özellikte kedileri çiftleştire çiftleştire.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ayrica kulak da kediye yakisiyor, oyle bir butun. kulaksizlik meraki ne anlamiyorum..

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Ellerine sağlık Şule’cim bu saatte üşendim. Yazamadım. Sen yapmışsın:)

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Bu konu hakkında birde @milacatworld instagram sayfasına ve YouTube kanalına yorum yazsanız. Kendilerinin scottish kedisi var anne olsun istiyorlarmış veterinerde bir sürü test yaptırıp scottish fold lar acı çekiyor yalanı diye youtu.be videosu yayınladılar. Ben yorum yazdım ama binlerce takipçi kitlesi olan bi kanalın tüm scottish ler hasta değil british ile çiftleştiğinde hastalık riski çok az demesi... Yahu 100de 1 ihtimal bile olsa bu riski almaya ve insanları da yanlış yönlendirmeye ne gerek var!

hayvansever_
hayvansever_

118851

bu başlık için teşekkürler ellerinize sağlık.

suleren
suleren

13520

Ben de sizlere çok teşekkür ederim arkadaşlar, yılmadan bıkmadan sizler de yazıyorsunuz soru-cevapta.
@epiglottis umarım doğacak yavrular sağlıklı doğarlar, anneleriyle sağlıklı bir ömür geçirirler. Haberdar et bizleri:)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Corona da 100de 1 bile degil ama bak ne olduk

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Yaşa sen Epiglottis:)
Yaaa evet sorma Corona’da da ölüm oranı için çok düşük, yüzde 2-3 diyorlardı. Gerçek sonuç tüm dünyadaki ölüm oranı %21.
Scottish Fold veya her türlü CİNS KEDİ için binbir acı ve hastalık mümkün çünkü GENETİĞİ BOZUK HAYVANLAR. MUTANT HAYVANLAR. BU HAYVANLAR SAĞLIKLI OLAMAZ. İŞİN İÇİNE PARA GİRİNCE HERKES ELİNDEKİ MALINI SATMAYA UĞRAŞIYOR :)

Melisoderin
Melisoderin

305

Ya bir şey sormak istiyorum bu fotoğraflarını attığınız instagram sayfası hangi sayfa biliyor musunuz acaba baya araştırdım ama bulamadım kedimi onlara götürmek istiyorum söyleyebilir misiniz acaba

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1261 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 11 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79601 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR