8 Aylık Kızım Mia Diğer Kedim Theo

izmirchios
izmirchios

226 Puan

Arkadaşlar merhaba,


Erkek kedim theo 2 yasinda kizim da 8 aylik oldu kizginlik belirtisi hafiften gosteriyor. Poposunu kaldiriyor ikisi ayni evde ve bir kac defa ustunden aldim ve son bir kac gundur cogaldi bu eylem. Ne yapicam kafam cok karisik hamile kalirsa bir sakincasi var mi? Ya da Annelik yapabilirmi hamile kalirsa bir gorys alabilirimiyim sizlerden.


Cok tesekkurler..


15 CEVAP

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Bunda zor olan ne anlamıyorum.
1-iran kedileri basık burun olduğundan nefes almada zaten sıkıntı yaşıyorlar.
Doğumda nefes bile alamayabilir adam akıllı
2. İran kedileri (aslında her kedi) doğumda çok zorlanır iran kedileri büyük kafa sınıfına giriyor(yanlış hatırlamıyorsam) bu sınıf doğum bile yapamayabiliyor. Sezaryen olabilir
3. Bu tarz ırklarda illa çiftleşmesini istiyorsanız 1.5 yaş ideal

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Allah aşkına şu hayvanlara yavrulatıp satmak için veya bir kere anne baba olsun diye duygusal bahanelerle doğum yaptırmayın. 2 3 ay sonra yavrusunu tanımayacak hayvan anne baba olsa ne olur olmasa ne olur? bir de şey bahanesi var yavruları satmayacağım çevremde isteyenler var ondan çiftleştirdim. Aklına başka bahane gelen varsa yazsın :D cevap kesin bunlardan biridir.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

https://onedio.com/haber/kedi-ve-kopekleri-kisirlastirmak-istemeyen-insanlarin-savundugu-14-sebep-688548
Merhaba kedinizi kisirlastirmanizi tavsiye ederim. Ama illaki dogurtacaksaniz da dogumun ozellikle cins kedilerde aşırı zor oldugunu bilin. Ve 8 ay erken

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Kedileriniz çiftleşmesini istiyor musunuz, istemiyor musunuz?
İstiyorsanız, bebeklere bakabilecek misiniz? Amacınız ticaret mi? Kaç paraya satmaya düşünüyorsunuz? Yoksa bakamayıp sokağa mı atacaksınız? Sokakta olmaz canım, cins kedi onlar! Ee ne olacak? Hepsine siz mi bakacaksınız? 7-8 yavruya kadar doğurabilen canlılar. Kaç tane kediye bakabilecek gücünüz var? Her ay minimum 100 tl olan sadece iç dış parazitlerini yaptırabilecek misiniz?


Ya da yok, çiftleştirmek istemiyorsunuz diyelim. Neden kısırlaştırma işlemi yapmıyorsunuz? Kedinizi diğer kedinizin üstünden almışsınız, belki çiftleştiler bile görmediniz. 24 saat izleyemezsiniz sonuçta. Kedi de ay sahip uyuyo dur yapma demeyecek sonuçta. Kısırlaştırmak kesin çözümden neden kaçıyorsunuz? Ha derseniz ki 'onların vücudu, onların özgürlüğü engel olmak istememmm' veya 'kedimin ameliyat olmasını istemiyorum' ise bahaneniz, dişi kedinizin 2-3 yaşından sonra tümörle boğuşma ihtimalini göz önünde bulundurun derim. Daha büyük ameliyatlara hazırlıklı olmanız gerekebilir. Erkek kediniz için de her an evden kaçma yaşayabilirsiniz. Riske atmaya değer mi?


Ve son olarak, kediniz 8 aylık demişsiniz. BEBEK O BEBEK. 1 YAŞINA KADAR YAVRU MAMASI VERİLİYOR BU HAYVANLARA. Kendi ölebilir, yavrular ölebilir. Çünkü zaten kedilerin doğumu çok zor, yavruysa daha zor, iran kedisi ise ve doğuştan nefes alma problemi varsa ÇOK daha zor.


Kısırlaştırın, çiftleştirmeyin, kedi ticaretinden uzak durun.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Neden kafanız karışık ki???
Neden kedilerinizi kısırlaştırmıyorsun,napacaksın??
Bebeklerini mi satacaksınız?

gizemaslan
gizemaslan

11295

Daha 8 aylık doğum için çok küçük cins kedilerde doğumlar çok zor oluyor zaten, çiftleştirmek için en az 1 buçuk yaş ideal diye biliyorum kediniz doğumda zorlanabilir, yavruları hatta kedinizi bile kaybedebilirsiniz daha kızınız bebek :( kısırlaştırın lütfen

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Aysenmstura, yaa bu ne tatlılık, alışmışlar galiba sizinkiler :)

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

İran kedilerinin suratları daha geniş olduğu için anne kedinin doğumda rahim kanallarının yırtılabilme ihtimali var, ki zaten 8 aylık bir kedi yetişkin değildir küçük bir çocuktur. Eğer eylemlerinden rahatsız olduysanız kısırlaştırarak bunun önüne geçebilirsiniz. Zaten erkek kedi olan evde dişi kedinin doğum yapması yavruların güvenliği açısından sakıncalıdır çünkü baba kedi diye birşey yoktur tek amacı çiftleşmektir, odalarını ayırıp özgürlüklerini kısıtlamanız da lüzumsuz olur. Çoğu kedigil familyasında erkekler baskınlıklarını korumak için yavrulardan rahatsızlık duyar ve onları boğmaya kadar da gider. Tabi arada istisnalar da olur ancak işi şansa bırakmamak gerek çünkü bu riskin sonucunda ölüm var. O yüzden tek tavsiyem kısırlaştırmanız olur.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Her doğum kendinizden 6 ay alacaktır. Seçim sizin. Kediniz daha uzun ömürlü mü olsun yoksa kısa mı

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Alara ;
İnsanlar paragöz ve anlamak işlerine gelmiyor yoksa anlamak zor değil:)

nalathecat
nalathecat

5795

Dostum yapabileceğin tek bir şey var THEO'YU KISIRLAŞTIRMAK.Basit ve etkili her zeki insan bunu yapar :)

Linsenpai
Linsenpai

117282

Soruyu açan arkadaşın umrunda olduğunu sanmıyorum malesef. Boşa konuşuyoruz. Bu tür insanların düşünce tarzı ve amacı belli olduğu için istediğiniz kadar dil dökün anlamazlar. Ben yormuyorum artık kendimi.

SilasinemD
SilasinemD

874

Bu kadar soru sorulmuş cevap vermemişsiniz bile. 8 ay nasıl sizce kendinize sorsanıza bi, kediniz daha yavru!

Daha kendisi bebek bir de bebekleri olsun istiyorsunuz PES !! Kedinizi kisirlastirin.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Kedinizden*

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 733 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80341 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR