Köpeğimiz Mamasını Çok Zor Yemesi

Arkadaşlar merhaba, köpeğimizin son bir kaç aydır, kendi mamasını yemiyor,
artık mamasını ev yemeği biraz karıştıracak veriyoruz ancak öyle yiyor, kendi maması dışında, ne versen yer. veteriner bir iki kere marka değiştirdi bize, aynı sorun devam ediyor, şimdi di denemediğim bir Acana markası kaldı, onu sipariş ettim bekliyorum, bakalım ne olacak. sizden ricam, ne yapmam gerekiyor bilen biri varsa, ve yardımcı olursa, minnettar olurum.

10 CEVAP

GurkanKont
GurkanKont

620

Bendede aynı problem vardı mama olarak somonlu kullanıyordum ama bunu sevmiyordu tavuklu alıp bir nebze iştahını açtım fakat iş garanti olsun diye konserve aldım konserveye karıştırıp veriyorum ve afiyetle yiyor. Marka olarak değilde içindekilere dikkat edilmesi lazım tavuklumu sever somonlumu sever vesayre . Şuan 4 günlük yasaktan dolayı yanıma aldım eve geldiği günden beri mama yemedi . İş yerinde mamayı reddedicek yine ama elinde sonunda yiyecek bir kere ev yemeği tadı aldımı mamayı reddediyor .

oscarandme
oscarandme

1058

daha güzel bir şeyin tadını aldıkların da özellikle ev yemeği vb. mama yemezler hep onu isterler önüne mama koyduğunuzda illaki acıkınca yiyecektir .

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Bdnim köpeğimde çok seçiçidir yemez. Bir yediği Bravery markaydı olmadı onu deneyebilirsiniz.

Teşekkürler tavsiye için, bravery deneyecem.

Mamasina alistiktan sonra duzenli yas mama vermeyi ihmal etmeyin en az haftada 1 falan verin mutlaka.

Yanıt İçin ikinize de teşekkür ederim, benim kız tavuğu ve kuzu etine alerjisi var, bende balıklı aldım, kokladı kokladı sonra offf deyip yemedi, konserve ile karıştırıp mı vereyim bende acaba ?

Bulutcemre
Bulutcemre

111956

Yaş mama falan yemiyor mu?

Yaş mama veteriner önermedi, kuru mama ile çözelim dedi.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Veterinerlerin yaş mamaya alerjileri var zaten :D konserve mama ile kuru mamayi karıştırın bes dakikada siler süpürür :) ama bana kalırsa sorun kuru mamanın aromasında tavuk ve kuzuya alerjisi varsa sığırlı ya da geyikli denesiz ?

Aynen Tavuğu ve kuzuya alerjisi
var, sığırlı da denedik olmadı, domuz ve geyikli kaldı onları, deneyecem, alara hanımın tavsiye ettği bravery marka üzerinde deneyecem galiba, denemediğim bir o kaldı zaten. bir süre yaş mama ile karıştıracam, bu arada bugün veterine söyledim neden yaş mama önermiyorsun, dişleri ve çenesi için sağlıklı değıl dedi, Kuru mama İle çözün dedi. Aldığım yeni acana markası bir bittirsem, bütün tavsiyelerinizi deneyecem ve sizi de haberdar ederim bir gelişme olursa, yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum, güzel insanlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 588 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80716 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR