Kedisini Dışarı Gezdirmeye Çıkaran Var Mı

iremceku
iremceku

942 Puan

arkadaşlar kedime tasma alıp evin önündeki çimenliklerde gezdireyim diyorum canı sıkılıyomuş gibi geliyor. bazen camı açmaya çalışıyor falan. ama ürkek bi kedi biraz acaba korkar mı?? 5 aylıktı aldığımda dışarıda büyümüş zaten. gezdiren var mı bu şekilde??

4 CEVAP

gizemaslan
gizemaslan

11295

Dışarıyı bilen kedilerin eve adapte olması zaten zor oluyor eğer onu dışarıya çıkartırsanız daha sonrasında kaçmaya çalışabilir kediler bizim gibi evde sıkılmıyorlar. Rutin takıntıları var eğer diyorsanız sürekli aynı saatlerde belirli günlerde çıkartırım deneyebilirsiniz ama hastalık bulaşma riski çok yüksek ben denedim ve gerçekten özgür ruhlular alıştıktan sonra tasmayla bile zaptedemiyorsunuz, korkup tasmadan kurtulduğunu yazan çok olmuştu burada soru cevapta. Aslında kaçıp gitmesi, hastalanması gibi büyük riskleri düşündükten sonra ben bir daha çıkartmadım.

blue_hpood
blue_hpood

128183

burada bir arkadaş kedi tasmasına nasıl alışacağını anlatmıştı uzun uzun, soru kısmında filtreleyip bakabilirsiniz. ben de onun söylediği gibi yapmayı düşünüyorum. bu arada reddingo marka göğüs tasması bana iyi göründü, belki deneyebilirsiniz:)

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Bizim evin bir bahçesi var sokakla da bağlantılı değil. Canı sıkılınca dışarı çıkıyor cimenlerde yatiyor, diğer kedilerle oyun oynuyor falan. Yani çok mutlu oluyorlar. Evin içinde sıkılmıyor diyemeyiz bence kafadan sonuçta bilmiyoruz sıkılıp sikilmadigini. Ama her gün en kötü 30 dknizi ayriabilirseniz çıkartın bence

gizemaslan
gizemaslan

11295

@sarmankedi açıkçası fip gibi öldürücü bir virüsü düşününce dışarıya çıkıp hastalanma riskindense evde sıkılmaması için oyunlar oynatmayı tercih ederim, dışarıyı izlemeyi zaten çok seviyorlar benim için öncelik sağlığı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 284 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR