Uygun Fiyatlı Mama

AlminaOzc
AlminaOzc

4417 Puan

Evde sahiplendirmeye çalıştığım kısır bir kedim kaldı onunla birlikte sokaktaki canları da beslemeye çalışıyorum dün son mamamı verdim içeriği düzgün uygun fiyatlı bir mama önerebilir misiniz acaba 15 alıyordum hep bütçem kısıtlı içeriği düzgün iyi bir mama var mı

7 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Bonacibo ve mystic. Bu arada umarım güvenilir ve güzel yuvalara sahiplendirmissindir. Bir ara birkac tane birakacam hepsini sahiplendirmicem dediginizi hatırlıyorum.

Fatmaduven
Fatmaduven

4540

Bonacibo olabilir ya da ********** ‘ nın diğer mamaları .

bademthecatt
bademthecatt

122203

Bonacibo olabilir

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Almina ;
Uzun süredir birçok kedini çeşitli bahanelerle sahiplendirdin.
Geriye 1 kedin kalmış bi zahmet baksan diyorum artık :s

dilanuzun
dilanuzun

1288

En ucuz olarak BonaCibo alınabilir. Daha da aşağısına inme fiyat olarak. İçinde kim bilir neler vardır daha aşağısında

AlminaOzc
AlminaOzc

4417

Sevgili @ladyandcat ne yaşadığımı bilmeden böylesine ön yargılı bir yorumda bulunmanız gerçekten çok rahatsız edici. Yaşadığım yerdeki hayvan koruma dernekleriyle iletişime geçebilirsiniz çünkü bsna yardımcı olan da nrler yaşadığımı bilen de o güzel insanlar. Eğer bu canları önemsemeseydim buraya yazmaya bile gerek duymazdım önemsemezdim ya da sokağa gitsinler umurumda değil derdim ne kadar umursadığımı gözyaşı döktüğümü bilemezdiniz siz. Kırıcı düşüncelerinizi kendinize saklayın lütfen artık.

AlminaOzc
AlminaOzc

4417

@sarmanbirkedi şu an evde baktığım bir kedim ve sokakta baktıklarım var çok sağ olsunlar beni yalnız bırakmayan yardımcı olan abla ve abiler çıktı karşıma. Benim için her can kıymetli elimden geldiğince de üst sokaklara mama döküyorum günde iki kez çünkü sokağımda sorunlu birçok insan var üst sokaklara çöp konteynerlarının yanına mama döküyorum en azından bunu yapabildiğim için teselli buluyorum. Belediye ile görüşüyor dernekteki bir abla eğer sokağımda resmi bir hayvan evi barınağı olursa kimsenin karışamayacağını karışmaya korkacağını düşünüyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 393 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR