Okuyun!

hayvansever_
hayvansever_

118851 Puan

Aşağıda paylaştığım yazı neavs sitesinden çevrilmiştir. Bu linki sarmanbirkedi den özel olarak istemiştim. Anca bugün oturup okumaya vaktim oldu. Ve okuyunca bazı şeylerin bildiklerimin ötesinde olduğunu fark ettim ve sizinle de paylaşmak istedim. Ben yazıdan en dikkatimi çeken kesitleri çevrilmiş hallerini paylaştım yazının hepsi için link:
neavs.org/blog/2019/2/11/purina-hills-conducting-unethical-tests-on-dogscats

13 CEVAP

hayvansever_
hayvansever_

118851

Amerikalıların çoğu, hapsolmuş hayvanlar üzerinde yapılan tıbbi deneylere karşı çıkıyor. Bunun özellikle köpekler ve kediler gibi geleneksel refakatçi hayvanlar için geçerli olması şaşırtıcı değildir.


Bu tüketici tercihi göz önüne alındığında, ABD'deki en büyük köpek maması üreticilerinden ikisinin neden köpeklerin ve kedilerin tuzağa düşürüldüğü ve denendiği büyük deney tesislerini işlettiğini bilmek istiyoruz. Bunu düşün:


Purina ( Nestle'ye ait), St. Joseph, Missouri'de bir tıbbi deney tesisinde sıkışmış yaklaşık 1.400 kedi ve köpeğe sahip. İşte USDA'ya bu kadar itiraf ettikleri rapor .
Hill's Pet Food Nutrition , Topeka, Kansas'taki bir tesiste sıkışmış 975 kedi ve köpeğe sahiptir.


Büyük bir şirket, binlerce hayvanı test tüpü olarak kullanmak için tesislere sokmaya başladığında, acı kaçınılmazdır. İhtiyaç duydukları bireysel tıbbi ve sosyal ilgiyi almaları mümkün değil. Ve çoğu zaman, basit ihmalden daha kötüdür.


Bilinmeyen Ölüm Sayısı
Purina ve Hill, bu tesislerde kaç köpek ve kedinin öldürüldüğünü açıklamakla yükümlü değildir, bu yüzden acı çekmenin boyutunu veya Bilim Diyeti, Fantezi gibi ürünler satın alan herhangi birimizin kaç trajediden kaynaklandığını bilmiyoruz.


Purina'nın CEO'suna Mektubumuz
Geçen ay Purina'nın 20. yüzyıla getirilmesini ve bu aydınlanmış tesisi kapatmasını düşünmesini saygıyla istemek için Purina'nın CEO'su Joseph R. Sivewright'ı yazdık.


Ne yazık ki, Purina'daki hiç kimse mektubumuzu bile kabul etmedi. Bu nedenle, köpeklerin ve kedilerin olduğu hanelere tüketici uyarılarını Purina'nın nasıl iş yaptığı konusunda ta

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Birazdan purina ve mars pet temsilcileri gelir (!)

Phoibos
Phoibos

4377

Umarım sadece pet temsilcileri gelir. Dünden sonra zehir olsa hayvanıma bu mamaları yediririm diyen birini görmek istemiyorum.

hayvansever_
hayvansever_

118851

ahaha güldüm yani gülmemek elde değil çünkü çok haklısınız.Burada mamanın içeriğidir ıvır zıvırdır bunlardan bahsetmek için açmadım bu başlığı.
Ama şunu da söyliyim bunu asla onu bunu savunanlara laf atma amaçlı yazmadım yanlış anlaşılmasın. Gerçekten okuyup bilgilenmeniz için paylaştım. Bu yazıda önemli noktalara değinilmiş lütfen anlamaya çalışın.

srplzngl
srplzngl

113865

gönderme vardı aslında :(

Yukarıda kalsın diye yazayim dedim lutfen herkes okusun gercekten canilik diye buna derim ben... Yazik..

srplzngl
srplzngl

113865

arkadaşlar whiskas sandığınız kadar kötü değil, içinde %20 et var !


(!)

Siyammm
Siyammm

120334

Srplzngl farkında mısınız bilmiyorum tr de yaşamıyorsunuz belkide et fiyatını bilmiyorsunuz dur . O fiyata %20 et nasıl olcak?
Ayrıca bildiğim kadarıyla whiskasta marş Perin hayvan katillerine destek olmayın . İnsanlara şu whiskası övmekten vazgeçin

hayvansever_
hayvansever_

118851

siyammm kendisinin direk markayı övme amaçlı yazdığını düşünmüyorum. Bu konuda hassas düşünceli biri.

srplzngl
srplzngl

113865

ben hiçbir kuru mamayı kedilerime yedirmem.

Siyammm
Siyammm

120334

İroniymiş zaten yazdı ya :)

hayvansever_
hayvansever_

118851

ben yazısını görmeden yorum yapmıştım.

hayvansever_
hayvansever_

118851

Bir kaç gündür burada gördüğüm şeylerden sonra üste çıksın diye bu yorumu yazıyorum. Görmeyenlerde görsün diye.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1456 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 11 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR