Kedi Köpek Mama Önerisi

Erica
Erica

2305 Puan

Selam dostlar
Sokaktaki canlarım için markette kediiçin dr cat. Köpek için face dog markalı mamalar gördüm. İnternetten alma imkanım olmadıgı durumlarda bu markaları önerir misiniz. Canların iştahla yemesi ve saglığına katkıda saglaması bakımından güvenebilir miyim?
Dr cat
Facedog
??

9 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

İçeriğine baktım sokaktaki canlarimiz için guzel bir mama. Biraz fazla tahıl içeriyor ama en azından kediler aç kalmamış olur. Eğer internetten alışveriş yapabiliyorsunuz o fiyatlarda micho,bonacibo ve mystic daha güzel mamalar. Dediğim gibi internetten alırsanız bunlar daha iyi ama petshoptan alacaksanız fena değil

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Kurutulmuş seker pancarı posasi ve mısır kediler için ise yaramayan gereksiz tahillar ve bu mamada var. Ama orani düşük yani sıkıntı değil. Somon ve tavuk eti var içinde fazlaca bu da güzel. Ayrıca taurin ve vitamin eklemeleri yeterli. Yani eğer kediniz severek yiyorsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

Erica
Erica

2305

Market mamaları malum. Canları doyuracam derken hasta etmekten korkuyorum. Dr sacchi kedi ve köpek mamasını canlar sevdi. Secenek fazla olursa tabi benim için de onlar için de daha iyi olur.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Dediğim gibi yazdıklarım güzel ama dr.sacchi de güzel

hayvansever_
hayvansever_

118851

brit iyidir kullanıla bilir tabi. ben o bahsettiğiniz markaları denemedim ama içeriği iyi görünüyor. Ama ben enjoy ve micho kullanıyorum sokaktaki canlara güzel yiyorlar.

Erica
Erica

2305

Öyle çok agıla bayıla olmasa da yiyor. Belki ev kedisi oldugundan dolayı herşeye doymuş olmasından kaynaklı. Bilemiyorum hiç. Değerli tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim..????????

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Rica ederim

Erica
Erica

2305

Evdeki kedim için brit premium somon kullanıyoruz bir seneye yakındır. O nasıldır? Bilginiz varmı. Herhangi bi sorun yaşamadık çok şükür yiyor bayıla bayıla olmasa da.

Erica
Erica

2305

Öyle çok agıla bayıla olmasa da yiyor. Belki ev kedisi oldugundan dolayı herşeye doymuş olmasından kaynaklı. Bilemiyorum hiç. Değerli tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 458 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR