Ne Yapacağımı Şaşırdım

hayvansever_
hayvansever_

118851 Puan

Kedim 1 hatadır biraz sıkıntılar çekti ağzının kenarı şişti, kızardı, kabuk şeklinde yara oldu. Veterinerimiz 4 gün baticon tedavisi verdi bu tedavi hala sürüyor. Yaranın sebebini veterinerimiz çözemedi. Konu bu yara değil ama yinede benzer bir şey yaşayan yazabilir.
Kedim normalde kendini pek sevdirmez bundan hoşlanmaz. Bu 3 gündür biri onu severken her zaman yaptığı gibi kaçıp gitmiyor uyuma pozisyonuna girip yatıyor. Onu sıkıp sarıldığımda beni ısırırdı artık bırakmamı bekliyor. Bir kedinin huyları bir anda değişe bilir mi yoksa hasta mı? Ondan mı tepki vermiyor bilemedim.
Normal de yemeye bayılır çok mama yer 1 haftadır yemek yeme oranı çok azaldı tam düzeldi derken yine doğru düzgün yemiyor. En sevdiği oyunu oynatıyım dedim iki koştu oynamadı bile. Bu hali beni çok üzüyor. Sürekli uyumaya başladı. Bir sıkıntısı olabilirmi? Lütfen yardımcı olun, en azından fikirlerinizi dahi yazsanız yardımı olur.

4 CEVAP

hayvansever_
hayvansever_

118851

evet 1 haftadır böyle daha önce baktığım hiç bir canda sağlık sorunu yaşamadım o yüzden böyle ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Veterinerle konuştuk ama oda anlayamadı neden böyle yaptığını. Bende kan tahlili yapalım diyecektim vete. Sizce bunun faydası olur mu kanda neler anlaşıla biliyor? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
yaş mama vs yiyor.

dilaraxx
dilaraxx

114626

Kedi ve köpeklerde birçok tahlil yapılıyor kan sayımı glukoz değerleri,troid fonksiyonları.vitamin değerleri vesaire.Herhangi birşey varsa önceden bilgi sahibi OLABİLİRSİNİZ.Umarım birşeyi yoktur,bir an önce baktırın bence.

hayvansever_
hayvansever_

118851

Normalde koşmaya bayılır onu biraz koşturayım dedim. Asla koşmadı, yürürken biraz daha hızlandı o kadar hali yok gibi hiç. :(

dilaraxx
dilaraxx

114626

Ya şimdi bizler gibi bazen sıkıntıya giriyorlar da fakat sizinki uzun zamandır böyleydi yanlış hatırlamıyorsam.Normal değil bence bu.Veteriner ile görüşme imkanınız var mı?Yaş mama felan da mı yemiyor?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 360 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR