Kedim Sürekli Miyavlıyor

jumali
jumali

166 Puan

Merhaba. 1 hafta önce bir kedi sahiplendim yarın tam 2 aylık olacak. Kedim annem korktuğu için şuanlık balkonda kalıyor. Benimde odamın kapısı balkona çıkıyor. Yani benim odamla balkonda gezebiliyor sadece. Henüz daha kuru mama yemiyor. Yaş mama veriyorum. Malzemelerini alırken kum için kürek almayı unuttum o yüzden daha temizleyemedim. Onun için olabileceğini düşünüyorum. Başka bir nedeni ne olabilir ?

6 CEVAP

MaxAndMe
MaxAndMe

754

Sebebi veya şartlarınız için yorum yapmayayım ama kumunu elinize torba geçirip temizleseniz? Kediler hiç sevmiyorlar kumları kirli olunca.

Brazzdan linç yerseniz.Takmayın ve cevap yazmayın.Anneniz kediyi sevdikçe okşadıkça illa alışır.Kısa zamanda eve alın ve balkona çok salmayın

cangs119
cangs119

593

Bence daha alışma sürecinde kediniz size ve yeni ortamına. Veya eski ortamıni aradığı için de yapıyor olabilir. O yüzden sık sık miyavliyordur.

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13303

MaxAndMe doğru yazmış poşet torba her şeyle temizlenebilir hadi hiçbiri olmadı bir seferlik tüm kumu döküp yenisini koyabilirsiniz. Yavaş yavaş kuru mamaya alıştırmaya başlamanızda sizin için daha iyi

dilaraxx
dilaraxx

114626

aynı yerde kalmaktan stres olmuştur.

dilaraxx
dilaraxx

114626

kimsenin kimseye gereksiz yere tartışma yaptığı yok hayvanlara kötü davranılmadıkça. saçma sapan şeyler yazmayın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 330 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80716 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR