Kiracı Evde Köpek Beslenirmi

ayseegull23
ayseegull23

167 Puan

sizce beslenirmi ?

6 CEVAP

justtfelix
justtfelix

803

Evet beslenir. Yasal olarak (eğer kira kontratında buna özel bir madde yoksa) sizi evden atmaları gibi bir hakları da yoktur. Bir çok kişi evde kedi köpek besledikleri için gerek ev sahipleri gerek komşular tarafından evden atılmakla tehdit edilir. Ama kediniz ya da köpeğiniz çevreye rahatsızlık vermediği sürece buna hakları yoktur

Deniz579
Deniz579

1286

Evimde iki kedim ve bir köpeğim var. Kedilerim evde koşarlar ki gerçekten çok gürültülüdür sesleri. Köpeğim yabancıya, en ufak sese devamlı havlar ayrıca o da evde koşar. Ben de kiracıyım. Şu ana kadar sıkıntı olmadı olacağını da sanmıyorum. Bu biraz komşu ve ev sahibiyle alakalı. Komşularım bana dokunmayan yılan bin yaşasın hayatı sürüyor ev sahibi desen umrunda bile değil. Yani diyeceğim o ki besleyen besler :)

justtfelix
justtfelix

803

Eğer çok ses yapıyorlar hayvanı çıkarın evden derlerse onların da canlı olduğunu tabiki ses çıkacağını ama aşırı olmaması için elinizden geldiğiniz hatırlatır, devam ederlerse haklarını mahkemede arayabileceklerini ve sürekli sizin kapınıza dayanmalarının da size karşı bir taciz olduğunu söylersiniz

justtfelix
justtfelix

803

Mahkeme için de hayvanın evde rahatsız edecek şekilde gürültü yaptığını ispatlamaları lazım

Jude
Jude

1808

Beslenir tabiki.. Bir köpek iki kedi annesi ve kiracıyım, evi tutarken ev sahibimizle konuştuk, bilgisi dahilindeydi.. Evde koşturabilirler de ses de yapabilirler, artık köpek sesi "gürültü" statüsünde değerlendirilmediği için kimse sizi şikayet edip evden çıkmanıza gerekçe gösteremez.Ola ki şikayet olursa da ilgili birimin eve gelip havlamayı desibel olarak ölçtüğünü öğrendim, gerçek bir sorun olması için tabiricaizse havlamanın apartmanı yıkması gerekiyor..

onurtemiz
onurtemiz

116286

2020 ortalarına geliyoruz artık böyle kişilerin olması çok garip kaçmıyor mu
Ev sahibi oturmuyor evinde kiraya vermiş eve zarar gelmediği sürece sokaktaki adamı da sokabilirsin dünya starını da. Köpek girse ne olur girmese ne olur evde oturmuyor ki bu ev sahibi. Hayvanlarla arası pek olmasa da sağlıklı bir birey evdeki köpeğe karışmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 533 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR