Fotoraf Birincisi Ne Zaman Açıklanıyor ?

oscarandme
oscarandme

1058 Puan

Fotoraf birincisi ben olursam sokak kedilerine mama alıp kendimde üstüne koyucam tabiki ne zaman açıklanıyor söylerseniz çok sevinirim :)

15 CEVAP

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117217

Şu günlerde kimsenin günahını almak istemem .
Şayet fake hesaplar açılıp beğeni yapıldıysa, 50 tl için bu uğraşı ayrıca tebrik etmek lazım :)))))
Bir de sokak hayvanlarını araya katmanız istemeden de olsa duygu sömürüsüne giriyor.
Buradaki çoğu kişi sokak hayvanlarını besliyor .
Gelecek olan ödülle ilişkilendirmek sanki sokak hayvanları üstünden oy almaya çalışmak gibi gözüküyor.

Ebrarh
Ebrarh

106043

bence yarışma olayını insanlara yardım yapcam diye iyi niyetlerini sömürmeyin o zaman herkes burda yardım yapcam bana beğeni yağdırın desin saçma buldum ben yarışmaya katıldım diye yazmıyorum bunları ama biraz iyi niyet sömürüsü gibi geldi herkes bursa yardım yapıyo kendi imkanlarınca ama iki günlük eğlenceyide sömürmeyelim ya

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Sizin fotoğraflarınız nasıl kısa sürede bu kadar beğeni alıyor çok şaşırıyorum geçen günde 2. 3.ler 20 küsürlerde beğeniyken sizin bir günde 40 küsürlerde beğeniniz olmuştu

gamzearz
gamzearz

103471

Suçluluk psikolojisi ben seviyemizi koruyarak öfkelenmeden yazıyorum sizden rica ettim bunu yapmayın diye ama ısrar ediyorsunuz demekki yaşam tarzınız böyle hayatta biseyleri hak ile değil sahtekarlıkla almaya çalışmak. Beğeniler gerçek olsa petlebi silmez. Lütfen üste çıkıp kendinizi aklamaya çalışmayın. Geçmiş haftalardaki insanlar kendine beğeni atarak kazanmadı bizde tebrik ettik akıl var mantık var :)

gamzearz
gamzearz

103471

Evet abartıyorum esnafa 10 tl borcu kaldı diye endişelenip bu kadar minik bir rakam için ertesi gün borcunu götürmeye çalışan/ortadan kaybolmayan insanların onurunu ben size anlatamam o yüzden abartıyorum. Diğer arkadaşların da söylediği gibi, sokak hayvanları için sosyal medyadan destek alabilirmişsiniz amaç oysa tabi :)

jamesdeen
jamesdeen

3306

Kimsenin fotoğrafı 20'yi geçememişken sizinki nasıl 35 oldu bir açıklayabilir misiniz merak ettim

oscarandme
oscarandme

1058

justtfeliz arkadaşlarımdan destek aldım zaten bunu çok büyüttüler şikayet dahi ettiler anlamadım ya olamazmı

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Alt tarafı bi fotoğraf yarışması için uğraşıp destek almak falan çok saçma. Bu şekilde hakkınızla birinci olmuş olmuyorsunuz çünkü birileri siz rica ettiğiniz için beğeniyor :)
Burada amaç 25 tlnin derdine düşmek veya hırs yapmak değil. Koyarsınız fotoğrafınızı isteyen beğenir. Sizin yaptığınız şekilde olay amacının dışına çıkıyo.

gamzearz
gamzearz

103471

Arkadaşlar, sitedeki gerçek hayvan severlere ne kadar değer verdiğimi ve durup dururken suçlamayacağımı tanıyanlar bilir. Eğer beğenileri gerçek olsaydı şikayet ettiğimde petlebi silmezdi. Arkadaştan destek almak gibi bir durum yok ortada begenen hesapların puanı en fazla 100 ve sanırım petin başka fotoğrafı yok aa bilin bakalım neden. Yarışmaya katılan arkadaşlardan birinin kedisi gerçek ve gerçekten de en ufak indirime ihtiyacı var herkesin gücü aynı olmayabilir. Kendisinin ismini vermeyeceğim ama dilerim o kazanır. En azından gerçek fotoğraf kullanıyor ve kendine fake beğeni atmıyor.. Tekrar şikayet edeceğim merak etmeyin takipteyim, köpeklerde de bir kişi fake fotoğraf kullanmış fotoğrafa basılı tutup resmi google'da ara diyince çıkıyor.. Onu da şikayet edeceğim ama ne yazık ki beğeni attıktan sonra fark ettim.

oscarandme
oscarandme

1058

ARKADAŞLAR BEN YARDIM YAPICAM DİYE SÖMÜRMÜYORUM ANLAMAK MI İSTEMİYOSUNUZ BURADA TANIDIK İNSANLAR VAR HEPSİNİ BEĞENME DİYE UYARIYIMMI ANLAMIYORUM AMACINIZ NE SİZİN HER BİRİNCİ OLANA BUNUMU YAPIYOSUNUZ GAMZEARZ DİYE BİRİDE FAKE Bİ KÖPEĞİN FOTOSUNU PAYLAŞIYO FAKE DİYO ŞİKAYET EDİCEM DİYO ????? BİDE LİNK KOYMUS HANFENDİ ASIL BEN ŞİKAYET EDİCEM

Simgeyldrm
Simgeyldrm

2790

O yalan ya sadece petlebide kullaniliyo o para oda sadece indirime girmemis ürünlerde gecerli sitede indirime girmemiş ürün yok ben 2 hafta önce 1 . Oldum fakat kullanamadim kuponu isteyene veririm ama zaten kullanilmiyo

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117217

Oofffff ama sıkılıyoruz ne yapalım .
Severiz abartmayı :)

justtfelix
justtfelix

803

Belki arkadaşlarından destek almıştır. Çok da abartmayın 50 lira için

justtfelix
justtfelix

803

OFF ÇOK ABARTIYORSUNUZ ARKADAŞLAR

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 891 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR