Hangi Köpek Irkını Seçmeliyim?

Apartmanda yaşıyorum evimizin önünde köpek parkımsı bir ağaçlı Park var 4 yaşında bir kardeşim var köpek ırkları ve insanlarla orta derece yukarısında alnaşa bilmesini istiyorum yardımcı olur musunuz acaba lütfen?


14 CEVAP

Bulutcemre
Bulutcemre

111956

Irk seçmek ne allah aşkına. Bu işler siparişle olmaz.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bu hayvani bu hale getirenler, kopegi vitrinde bakıyor sanirim

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Eğer satın alacaksanız lütfen sahiplenin. İyi eğitildiği ve sevgi gördüğü zaman her köpek herkesle anlaşabilir. Barınaklar küçük orta ırk dolu. Onlardan birine yuva olabilirsiniz.

Irkının bi önemi yok ki :))
Barınaklarda yuva bekleyen bir sürü can var.
Lütfen satın almayın onlar süs eşyası değiller.
Ben üç köpeğimi de sahiplendim.
Emin olun her şey sevgiyle alakalı (yakınlık,sevecenlik vs.)

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Öykü Hnm,
Yanlış anlamayın da örnek fotoğraftaki biblo gibi olmuyor gerçek köpekler. Köpek bakımı hakkında bilginiz var mı?
Bazen bir şeyi sadece istemek yetmiyor. Köpek bakmaya uygun değilseniz bir köpeği evinize aldıktan bir süre sonra kaçınılmaz olarak ondan rahatsız olup köpeği evinizden atmak için çabalarsınız...
SATIN ALMAYIN SAHİPLENİN.
SEVGİ PARAYLA SATIN ALINMAZ.
HİÇBİR CANLI NE BİBLO NE DE OYUNCAK BUNU DA UNUTMAYIN.
PARA VERİP ALDIĞINIZ HER KÖPEK ACINASI KOŞULLARDA ÇİFTLEŞTİRİLİP DOĞURTULUYOR.
YILLARCA DOKTOR GÖRMEYEN ANNE KÖPEKLER VAR KİMİ KÖR KİMİ HASTA KİMİ KANSER. ONLAR ÖLENE KADAR BİRİLERİNİN SATIN ALMASI İÇİN YAVRU KÖPEK DOĞURUYOR!!!
BARINAKLARIMIZ KÖPEK DOLU.
BURDAKİ SAHİPLENDİRME İLANLARINA BAKIN...
EVE KÖPEK ALDIĞINIZDA
•KÖPEĞİNİZİN BOYUTU FARK ETMEKSİZİN ONU HAVLAMAMASI İÇİN EĞİTMENİZ GEREKİR.
•HER SABAH VE AKŞAM GÜNDE İKİ KEZ KÖPEĞİNİ YEMEKTEN SONRA GEZDİRMELİSİNİZ VE KAKA YAPTIĞINDA O KAKAYI TOPLAYIP ATMALISINIZ Kİ HER GÜN ÜSTÜNE BASMASIN İNSANLAR
•4 YAŞINDAKİ KARDEŞİN VE SEN OYUN OYNAYACAK SEVİMLİ BİR ŞEY ARAYABİLİRSİNİZ AMA HİÇBİR CANLI OYUNCAK DEĞİL ONUN DA İHTİYAÇLARI , BAKIMI VE MADDİ MASRAFI VAR.
•SİZ OKULDAYKEN TÜM GÜN KÖPEĞİNİZ EVDE YALNIZ MI KALACAK?? ANNENİZ EVDEYSE ANNENİZİN BAŞINA KALACAK KÖPEK.
•MADDİ DURUMUNUZ NASIL??
KÖPEĞİNİZİN AŞILARINI , DOKTOR KONTROLLERİNİ , MAMA KAPLARINI , OYUNCAKLARINI , TASMALARINI KARŞILAYACAKSINIZ.
AYLIK EN AZ 100 LİRA MASRAFI OLACAK.
•KÖPEĞİNİZE TUVALET EĞİTİMİ VERMEKTE ZOR OLABİLİR VEYA HAVLAMAMA EĞİTİMİ DE...
TÜM BU SAYDIKLARIMI DÜŞÜNEREK BİR KÖPEK SAHİPLENİN SATIN ALMAYIN.

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

satın aldığınızda zorla çiftleştirilen köpeklere yani köpek tecavüzüne katkıda bulunmuş olursunuz bütün köpekler küçük çocuklara uyum sağlar o çok korkulan şeytan gösterilen pitbull amerikada 90lı yıllarda dadı köpek olarak geçerdi barınaklar yuva bekleyen masumla dolu lütfen oradan alın zaten bir kere gitseniz asla satın almazsınız

Bulutcemre
Bulutcemre

111956

Ladyandcat herkese sabırla laf anlatmaya çalışmanız çok güzel gerçekten. Nerde bende o sabır:)

hayvansever_
hayvansever_

118851

ve LÜTFEN SATIN ALMAYIN SAHİPLENİN. Ben çok barınak gezerim ama ilk barınağa gidişimi hiç unutmam. Gurup olarak gitmiştik ve oradaki görevliler bizi gezdiriyorardı. Size nasıl anlata bilirim bunu aklınızın alamayıcağı kadar cins/saf kan/melez köpek var gerçekten. Ben inanamamıştım sadece goldenlar için neredeyse evinizin tamamı kadar bir alan ayrılmıştı. Gözlerime inanamadım bizi görünce çıldırdılar oyun oynamak için hepsi koşturdu. Başka köpek alanlarıda vardı farklı cinsler için. Gerçekten orada fark ettim sokağa atılan hayvanların özelliklede cins köpeklerin ne kadar fazla olduğunu. Size tavsiyem böyle büyük bir barınağı bir kere bile olsa ziyaret edin. Geziden 1 hafta sonrada ailemle orada gördüğüm yaşlı bir goldenı evlat edindim. Yaşlıydı ama bize 3 günde alıştı hayatının en güzel günlerini ona biz yaşattık. Bu duygunun tarifi olmaz.


Bu yazdığım yazıyı daha önceden de atmıştım. O gün kopyalamıştım belki gerekir diye. Lütfen bunu dikkatli okuyun. Bir barınak gezmediyseniz çok eksiğiniz var demektir. O hayvanların o insana,sevgiye aç hallerini görmeden anlayamazsınız.

Bulutcemre
Bulutcemre

111956

Bazen çok yoruluyor,yıpranıyor insan

hayvansever_
hayvansever_

118851

Barınaktan sahipleneceğiniz herhangibibir köpek evnize, size, küçük kardeşinize alışır. Orada sevgiye bir yuvaya muhtaç onca hayvan varken onlara yuva vermek yerine gidip bir köpek satın almaya nasıl el vericek. Ben de iki köpeğimi barınaktan sahiplendim. Ve geçici olarak baktığım felçli köpeğede allah rızası için baktım ve o bile bize hemencik alıştı. Bir hayvana sevgi göstermek mühim olan. Sevilince o çok vahşi dediğiniz pitbullar bile sevgi yumağına dönü verir.

hayvansever_
hayvansever_

118851

Bir köpeğe bakabilecekmisiniz? Aklınıza gelen gelmeyen her şeye hazırmısınız? Önemli olan bu. Ece hanımın yazdığı yazı çok güzel.Eğer oradaki bir soruyu dahi net cevaplayamıyorsanız hayvan sahiplanmayin.

Shaco
Shaco

14771

cins hayvana vereceğin parayı normal sahipleneceğin kediye yada köpeğe değerlendir

ugurhci34
ugurhci34

638

SATIN ALMA SAHİPLEN VE BÜYÜK IRK KÖPEKLERDEN KAÇINMAYIN ONLARDA EĞİTİLDİĞİNDE KÜÇÜK IRK KÖPEKLER GİBİ SAKİN DURABİLİYORLAR

Shaco
Shaco

14771

eğer ailen büyük bir köpeğe izin vermiyorsa yada yeterli alanın yoksa barınaklarda yada sahiplenme sitelerinde küçük ırk köpeklerde sahiplendiriliyor onlara bakabilirsin bende köpeğimi kurtardım küçük ırk

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1086 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR