Hiç Yemiyor Ve Nefesinde Hirildama Var

Aytac92
Aytac92

166 Puan

1 ay önce yeni eve taşındık kedim o zamandan beri mutsuz gibiydi fakat problem sadece az yemek yemesiydi. Normalde de çok tüy dokerdi bende dayanamadım bir güzel yikadim(avuç avuç dökülüyor hala) . Şimdi şırınga ile besliyorum bazı zamanlar gidip yaş mama yiyor. Nefesinde sanki burnu tıkalı gibi bir hirildama var. Arada bir kusacak gibi öksürüyor ve devamlı uyuma halinde. Aşırı zayıfladı bu süreçte midesi çöktü resmen. İlçede olduğumuzdan donanımlı ekipmanli vet bulunmuyor. Goturdugumuz veteriner de antibiyotik direnc ve vitamin iğnesi yaptı. Hala aynı ama yardımcı olun .

3 CEVAP

Elifozmen
Elifozmen

1255

Kediler belli aralıklarla tüyleri kusmaya çalışıyorlar kusarkende öyle öksürük gibi sesler çıkarabiliyorlar rahat etmeleri için maltlar var onlardan alın, bir arkadaşımın kediside yemek yemeyip yediği herşeyi kusuyordu bir dönem tavuğa alerjisi ve midesinde bir problem varmış özel bi mama kullanması gerekiyordu veterinerlerde satılıyormuş öylece bir şey mi acaba ne olduğunu anlamaları için defalarca veterinere gidip geldiler bir daha götürün isterseniz ciddi bir problem yoktur umarım üzücü bir durum????

ferolet
ferolet

4170

Şırıngayla verirken bazen genzine mama kaçıp o da burundan geliyor burundaki hırıltının sebebi bu da olabilir

Ertasfunda
Ertasfunda

2479

Bence başka bir veterinerede danışın, belkı bir hastalık belirtisi vs. Olabılır, birde zoovital ya da gimcat marka bir vitamin alabılırsınız, bağişikliğini güçlendirecektir, ben gimcat kullanıyrm kedim cok zayıfti,suanda iştahida düzeldi kiloda almaya basladı,birde midesinde biriken tüyleri çıkartmak istiyor olabılır,ya kusarak cıkartiyorlae topak halinde ya da dişkisiyla atacaktir, bu durumda siz yaş mama vermeye devam edin, konserve de verebılırsınız, yemek yemediği zamanlarda kendi kuru mamasına yaş mamayı kariştirip veriyordum,

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 297 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR