Köpeğimin Isırma Sorunu

Ulasaydiner
Ulasaydiner

461 Puan

85 günlük pug sahibiyim ve köpeğim dişleri çıkmaya başladığından beri sadece el ve ayak parmaklarımızı ısırmaya vaşladı sadece evdekilere yapıyor dışarıdan biri gelirse ona dokunmuyor dişinin kaşıntısı için kemik aldım ama ilgisini çekmiyor sanırım yine evdekilerin ayaklarına dadanıyor evde terliksiz gezemez olduk. Benim düşüncem dişi kaşındığından müsade ediyorum fakat acaba mevzu dişleri değil de evdeki otorite isteği mi ? Yani bizim üzerimizde baskı kurmaya mı çalışıyor ? Ama sürekli oyun oynar vaziyetteyiz yoruyorum uyusun diye yine de uykusundan uyanıp birinin ayağına koşuyor

3 CEVAP

hayvansever_
hayvansever_

118851

bu otorite eksikliğinden değil tamamen yaşından kaynaklı. Daha çok küçük olduğundan hem dişleri kaşınıyor. Bir daha aynı şeyi yaptığında hayır diyerek kızdığınızı belli edin ve ona kemiğini verin. Bu davranışı bıkmadan yapın elinde sonunda anlar. Yaklaşık 2-3 aylık olduğunda bu sorununuz hemen hemen geçer ama biraz sabretmek gerek.

Ulasaydiner
Ulasaydiner

461

@hayvansever_ cevapladığınız için teşekkür ederim köpeğim şu anda 2.5 aylık kemiğini verip gülü sevdik dikenine de katlanıcaz bi süre korkum otoriteden yanaydı öneriniz için sağolun :)

hayvansever_
hayvansever_

118851

evet dediğim gibi bir kaç ay daha sabredin o huyu giderek azalır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 441 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR