Kedi Sahiplendirme

bbeyzvv
bbeyzvv

125968 Puan

4 yavrum var ve 1 ay sonra sahiplendireceğim ama ilandan yazan çoğu kişi güvenilir gelmiyor masraf konusunds özellikle arkadaşım petshop ve sahşplendirme yapıyor o da sözleşmeyle yapıyor fakat o benim gibi takip yapmıyor durum bilgisi almıyor güvenilir kişilere veriyor güvenmediğine vermiyor (ticari amaçla değil yani) bana verirsen 1 haftada hepsine güzel yuva bulurum dedi ama çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım güvenilir yerde de olsalar haber alamamak içime sinmedi pek (sütten kesildikleri zaman için diyorum kesilmeden vermem)

10 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bence kendiniz sahiplendirin sözleşme ve takip şartıyla. Tercihen daha önce hayvan bakmış, küçük çocugu olmayan kişilere. Camlara sineklik ve kısırlaştırma şartı da koyun mutlaka. Kolay gelsin sahiplendirme çok zor iş, insan kimseye güvenemiyor.

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

ya işte dediğim petshop da iyi kişilere veriyor da olay takip şartı koşmaması o yüzden ona vermek istemiyorum ama bulamazsam sahip mecbur vericem galiba çevremde hemen hemen herkesin kedisi var zaten yakın çevreye de veremiyorum ne yapacağımı şaşırdım

Zeke
Zeke

118626

Buraya da fotoğraf atın lütfen:)) bizde 3 tane var, komşumuzda 3 tane var, ama yavru kedilere aşığım hepsini görmek istiyorum:D

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Sizin kedilere takip şartı koysa olmaz mı petshop sahibi, sizin iletişim bilgilerinizi verir siz takip edersiniz yine. Çevrenizde tek kedisi olanları ikinci kediye razı etmeye de çalışabilirsiniz, sürekli yavruların sevimli videolarını falan atın onlara :)

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

çok deneyeceğim her yolu umarım olur

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

ilanda fotoğraflar var buraya nasıl yüklicem bilmiyorum çok güzeller :(

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

Ayyyy o siyah gobusluyu yicem cok tatlilarrrrrr :((((

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

çok belalar ama daha önce de bebek kedi baktım hiç böyle enerjik değillerdi valla

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 403 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR