Öneri- Hayvan D.- Sohbet

hayvansever_
hayvansever_

118851 Puan

Selam, bu başlığı hem sizden öneri almak hemde biraz sohbet etmek için açtım. Önerilerinizi almak istediğim konu oyun :D Şöyle ki benim kedimin sevdiği tek oyun olta ve lazer. Bize alternatif bir önerisi olan varsa her zaman açığım.
Ve bu bir kaç günden sonra pp mi değiştirdim. Sizce nasıl olmuş? artık bu yazıyı alnıma asıp gezsem yeridir :)
Bir de büyük bir mutlulukla söyleye bilirim kedim normale döndü. Hatta o kadar normal ki yine ellerim de çizikler var. Neredeyse geri vermek zorunda kalacaktım bozuldu diye :s Sizim minnoşlar napıyor? Sizler nasılsınız? Valla sizi bilmem ama benim sinirlerim bu hafta baya yıprandı buradakiler yüzünden.

12 CEVAP

Faytekin
Faytekin

11982

Sinirlenmenize gerek yok ,o kadar çok var ki boyle insanlardan o yüzden cevap vermemek ve görmezden gelmek en iyi cevap oluyor onlara,ben veteriner müdahalesi gereken hiçbir konuya cevap vermiyorum,kısırlaştırma konularına cevap vermiyorum,camdan düştü balkondan atladı tarzı sorulara cevap vermiyorum hatta bakmıyorum bile,çünkü bilerek soranlar var milleti gıcık etmek için,o yüzden hic gerek yok keyfinizi kaçırmaya .
En sevdikleri oyunda kağıdı top yapıp atmam , hışırtısını duyunca bile koşarak geliyorlar yanıma :)

Siyammm
Siyammm

120334

Pinpon topu çok hafif dokunuca uctuğundan onla oynamayı seviyorlar turuncusu daha etkili galiba daha kolay görünüyor. Alımunyum dan da yapabilirsiniz. Bizim favoride olta :) herkese sağlıklı günler

Sadece burada degil heryerde var oyle insanlar maalesef herkese sinir bozmamak gerek bir sekilde bazilsri cok katlanilmaz oluyor tabii.

hayvansever_
hayvansever_

118851

bizim ki pinpon topunu takmıyor. Biz masa tenisi oynarken bile topları ona atıyoruz umursamıyor :( trexinin bir faresi var 5 cm onu iki kere aldım BAYILIYOR sizede öneririm ama 2 hafta önce almıştım en son yine kaybetti.

hayvansever_
hayvansever_

118851

aynen öyle artık benimde bu sitedeki yeni mottom bu :) en mantıklısı buymuş valla.

Kediperi
Kediperi

2798

Benim kedimin favori bi oyuncagi yok :( ona birsuru sey ördüm ama yuzune bakmadi, dandik bi top aldim belki oynar die ona aşık :D

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

O küçük fareleri benimkiler de cok seviyor ama hemen mahvettikleri için ben de anneme amugurimi fare ördürdüm birkaç tane bunları da sevdiler hem de beleşe geldi :) Şu sıralardaki favorileri ise yumak. Sakallı ipten bir yumaktan 1,5 m kadar ip çikarttım ipi yumağın etrafında dolayıp düğüm attım ki daha cok açılmasın yumak. Bazen ipi tutup yumağı sürüklüyorum, bazen yumağı tutup ipi sürüklüyorum ikisine de deliriyorlar. Başka iplerden de yaptım ama en çok sakallı ipi sevdiler. Bi de zıplayan top ve pipeti seviyorlar.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Bende ayakkabı kutusuna delikler açıp içine top ve ceviz attım sürekli oynuyor

hayvansever_
hayvansever_

118851

evet ben o ekstra katlanılmaz olanlar için söyledim bunu. Gerçekten memleket cahil insan dolu

bademthecatt
bademthecatt

122203

Benim kedimde pinpon toplarına bayılıyor bide böyle yumuşak ponponlara deliriyor :) bide lastikle dolaştığımda çılgınca koşturuyo arada ucuna Oyuncak balık bağlıyorum

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bir kutuya delikler açıp icine oyuncak atiyorum bunu da çok seviyorlar.

Benimki sac tokasi gorunce deli gibi bagirmayabasliyor tuttumu kaciriyor zaten ama yutma ihtimali var kocaman olmasina ragmen kustugunda yeidgini fark etmistik cok korktum gercekten bir daha vermedim hala gordukce miyavliyor. Kendisinin kucuk faresi var yumusak sert arasi ona pati ata ata butun gecesi gecuyor bir de plastikbir zar seklinde top var zıp zıp butun gun onu atiyorum ayaklarini acip atliyor :)) ama faremiz ne yazikki kayboldu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 521 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR