Unique Pet Food

Merhaba. Birkaç gün önce instagramda bu mama ile karşılaştım. Zannediyorum ki yeni çıkmış bir mama. Sitelerine girdim ve fiyatların çok da ucuz olmadığını görünce merak ettim açıkçası. 4,5 tL karşılığı da (kargo için sanırım) numune talep ettim. Sadece yavru kedi maması kalmıştı. Bugün geldi numunelerim kedim de çok severek yedi. Kısır mamasını deneyemedik ama çok farklı mıdır emin değilim tat olarak. Bu kısmı daha önce duymamış olanlar için iletiyorum.
Asıl sorum kullanmış ya da duymuş kişilere.
Daha önce kullanan var mı? Deneyimlerini paylaşabilir mi?

9 CEVAP

Ksiir mamasina baktim işlenmiş tavuk proteini yaziyor yani ne tavuk eti ne kurutulmus tavuk eti sadece proteini var sonra daha pirinc geliyor zaten vs vs icerigi iyi degil

ncapraz
ncapraz

4

Ben bu mama ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak isterim. Hem kedim için hem de köpeğim için aldım. İçinde etin az olduğunu farketmeme rağmen, okuduğum pozitif yorumlar olmuştu.
Köpeğim bu mamayı yemeye başladıktan sonraki birkaç gün içinde kabız oldu, sonra bir sabah hiç yemek yemedi ve kustu. Kabızlığa bağlı olarak bunu yaşadığını söyledi veteriner. Aşırı iştahlı bir köpek olmasına ve bugüne kadar hiç mama ayırt etmemesine rağmen bu mamayı sevmedi ve her gün isteksizce yiyor.
Kedim ise bu mamayı yemeye başladıktan 15-20 gün sonra tuvaletini yaparken zorlanmaya başladı. Sadece kuru mama yiyor bu arada. Sonra kakasına bulaşmış taze kan gördüm, devam edince veterinere götürdüm. Veteriner daha ben söylemeden mama değişikliğinden olabileceğini ve yeni mamanın barsağında enflamasyona yol açtığını tahmin ettiğini söyledi ve yeni bir mama mı verdiniz diye sordu.
Sonra kafamda taşlar yerine oturdu. Bu mamayı alırken devam ettiğiniz veterinerin adını zorunlu yazdırıyorlar size. Ya PR için ya da klinik durumu takip etmek için bunu yapıyorlar. Ya da yeterince denenmemiş bir mama ve reklamla aslında bu denenmemiş mamayı bizim üzerimizden klinik olarak denemiş oluyorlar. Gördüm ki yan etkileri var.
Ben temkinli yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Yeterince deneyim oluşmadan kullanmamak lazım.

https://www.uniquepetfood.com.tr/
İnternet siteleri bu da

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Hiç almayın çok pahalı ve içinde gerçek et bile yok

Evet yokmuş ben de yeni fark ettim. Bu kadar pahalı olmasını anlayamadım et olmamasına rağmen

Yerli mama bu arada

4,5 tl kargo ücreti değilmiş bu arada. Düzeltmek isterim. Daha sonra site üzerinden alışveriş yaparsam alışverişimden düşülecek bir tutarmış, yanlışlık olmasın.

Carathras
Carathras

111749

Bu içerik ve bu fiyat politikası ile dalga geçiyorlar herhalde.
Mamanın içeriği protein tozu ve şeker pirinç ne varsa doldurulmuş şaka gibiler.

İşlenmiş hayvansal protein dediğimiz şey, proteinin ısıl işlem görerek hayvaninizin proteini daha iyi degerlendirmesini sağlarsınız. Sizin gibi düşünler olduğu için firmalar yanlış algı olusturarak icerige et, tavuk yazıyor bunlaar hep pazarlama taktiği. Asıl hidrolize ya da işlenmiş protein içeriğini yavrunuzun sağlığı için daha muhimdir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1579 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR