Kedi Tırmalama Tahtası

Minimesi
Minimesi

14601 Puan

Arkadaşlar kedim 10 aylık oldu ama hala tırmalama tahtasını kullanmıyor halıyı koltuğu falan tırmalıyor problem değil ama tırmalama tahtasını kullanmaması da bana anormal geliyor ???? arada yemek yerken yanda görünce 2 saniye tırmalıyor bitek bide kedimi sahiplenmeden önce cinsinin özelliklerine bakmıştım Ankara kedisi eğitilebilirlik 10/5 diyordu acaba cinsinden olabilirmi ??


12 CEVAP

Minimesi
Minimesi

14601

Teşşekürler

Minimesi
Minimesi

14601

Bide fotoğraf attım halıda tırmaladığıbyerde ipler çıkıyor onları temizleyen bir alet varmı ?? Varsa nerden bulabilirim

Hatice00
Hatice00

2211

https://www.***********.com/ideenwelt-tuy-toplayici-p-HBV00000SWMCU?magaza=KadıköyAmbalaj&wt_gl=cpc.6824.shop.nelk.petshop-tuy-toplama-urunleri-ssc&gclid=EAIaIQobChMIq4eft9mQ6QIV1-vtCh3VZgTeEAQYAiABEgJtUPD_BwE

Hatice00
Hatice00

2211

Kazanlardaki tüylenme için kullanmistim :) halı içinde ipleri keser diye düşünüyorum

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

O aletten bende de var, halıdaki ipleri keseceğini sanmıyorum, çünkü bıçaklar kapagın icinde, kapaksız olarak da kullanılmaz herhalde. Makasla kesebilirsiniz, ya da jiletle de olabilir belki.

suledoruk
suledoruk

114870

Tırmalama tahtasını beğenmemiş olabilir bizimki de öyleydi hiç kullanmıyordu alırken en ucuzuna kaçmıştım biraz. İpleri çok sert bi şekilde dolamışlardı ve kaliteli değildi. Başka bir tane aldık önceki tırmalama tahtasıyla baya bi fark vardı ipi konusunda ve onu kullanmaya başladı sık sık olmasa da arada kullanıyor başka bir yere zarar vermiyor. Farklı bi tahta deneyebilirsiniz belki onu kullanır

Gulsahka
Gulsahka

11344

Ben de kedime aldım tırmalama tahtası ama 2 yaşında sahiplendiğim için alıpmamış. nasıl alıştırırım da bilmiyorum benim kedim de halıları tırmalıyor maalesef.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Benim kedimde tırmalama tahtası kullanmıyor hatta tırmalama halısı var onuda kullanmıyor. Evde deri sehpalar var sadece onları tırmalıyor. Tırmalama halısı bence kedinizin dikkatini çekebilir isterseniz bir bakın instagramdan lepuspet sayfasına sanırım internet siteleride açıldı.

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Bizim evde de bazen yün halıya tırnak atıyor jilet ile alıyorum gayet de temizliyor ipleri deneyebilirsiniz )

hayvansever_
hayvansever_

118851

benimde ankara kedim var. Irk olarak inatçı bir ırk olduğundan eğitilirliği o kadar az ama aşırı zekiler bizim ki kapı açmayı öğrendi :D Zaten bir çok kedi tırmalama tahtası hariç bir yeri daha tırmalar mutlaka. Bizimkinin deriye hassasiyeti var. Deri bazamı paramparça etti. Mutfaktaki deri koltuğu da habire biz görmeden yırtmaya çalışıyor. Ve bizimki tırmalama tahtası kullansa dahi resmen zevk için yapıyor. Yaptığında kızarak engellemeye çalışa bilirsiniz bir nebze ama dediğim gibi o kadar inatçılarki yinede yapmaya devam edebilir.

Minimesi
Minimesi

14601

hayvansever_ aynen mesela tuvaletin kapısını kapıyorum bi bakıyorum kapıyı açmış peçeteleri parçalamış sabunluğu yere düşürüp kırmış bide üzerine basmış gitti yerlerde pati şeklinde sabun vardı ????????

Minimesi
Minimesi

14601

? Gülme emojisi olacaktı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 790 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR