Kedimin Ağzında Sivilce Gibi Yaralar Var

elifdizman
elifdizman

1128 Puan

Merhabalar 6 aylık dışı sarman kedimin ağzında sivilce gibi iri iri yaralar var ağız kenarına da sıçradı bu yaralar. Gayet hareketli iştahlı dışarıdan sorunu yok gibi görünüyor ama ağzında inanılmaz bir koku var.. İstanbulda karantina sebebiyle veterinere götüremiyorum. Edirnede veterinerimiz öğrenciyim diye fiyatta çok yardımcı oluyordu bazen ücret almıyordu. İstanbula ne yazık ki böyle veteriner bulamadım. Şu dönemde yardımcı olurlar sanıyordum halbu ki. Ağız yaraları geçsin diye çok az sarımsaklı yoğurt verdim 1 hafta ama hiç fayda etmedi. Özellik dişlerinin yanında damağında gördüm 1 2 tane. Fotoğraflamama izin vermiyor ağzını çekemiyorum bir türlü. Ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun kötü bir şey olmasından korkuyorum.

4 CEVAP

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

sarımsak kediler için çok zararlı
daha fazla ilerlemeden götürmeniz lazım veterinere taksitle vs ödersiniz belediye veterinerine götürün olmadı ama götürmeniz lazım

qazi28
qazi28

842

Kesinlikle bir yolunu bulup veterinere götürün lütfen. Basit bir dis dökme ve ağız kokusuda olabilir ciddi bir sorunda .Tam dis dökme zamanları çünkü 6 aylıkken. Ancak net teşhisi veteriner koyacaktır lütfen bir yolunu bulmaya calisin sonradan üzülmeyin.

elifdizman
elifdizman

1128

Bir çok veterinerle görüştüm ama ödemeyi direkt alıyoruz dediler. Belediye veterineriyle de görüştüm sokağa bırakırız ev kedilerine bakmıyoruz dediler. Napacağım bilmiyorum... yasak biter bitmez veteriner arayıp yalvar yakar konuşacağım.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Belediye’de başında bekliyorsunuz ve ücret ödüyorsunuz kimse sahipli kediye bedava bakmıyor açıkçası.
Kedinizin doktora ve tedaviye ihtiyacı var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 334 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR