Kedisi Egzama Olan Pati Dostu Var Mı?

PatiliAnne
PatiliAnne

1940 Puan

Tüylü kızım bir süre önce kaşınmaya başladı gittikce ilerledi. Son durum resimde atacagım hâli:( 5 gün evvel vetetinere götürdük iğne yapıp, evde uygulayacağım bir sprey ve B vitamin hapı verdi. Düzenli kullanıyorum hâlâ geçmedi. Kısa bir süreligine mama degiştirdim ondan olduğunu söyledi. Ensesi daha fena ve kulak arkalarında da var. Spreyi ve hapı kullanıyorum ama arada hâlâ kaşıyor ve düzelme olmadı. Aynı şeyi yaşadığımız pati dostu var mı? Dogru tedavidemiyiz? Düzeldiginde tüyleri çıkacak mı?


17 CEVAP

PatiliAnne
PatiliAnne

1940

Gerçektende sabır işi bi an evvel düzelmesini istiyorum o halini gördükce kahroluyoruz oğlumla. Boyunluk takmak zorunda kaldım ki kaşımasın kanatmasın diye. İnşallah geçer bir an evvel. Spreyle sonuc alamazsak başka veterinere götürecegiz. Teşekkürler ilginiz için, sizin canların düzelmesine cok sevindim. Darısı benim canın başına.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Öncelikle şundan emin miyiz egzama mi bu?

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Ben bir sokak kedisinde travacort kullanmıştım. Mantar mi egzama mi onu bile tam teşhis edememistim ama yspilscak en iyi seçeneğim oydu o zaman. baya işe yaramıştı. Tabi yanlış yönlendirmek istemem sizinki goze yakın olanlar da var veterinerinze danışın bu konuda mutlaka

PatiliAnne
PatiliAnne

1940

Veteriner deriyi kamera ile inceledi mantar degilmis. Deriyi nemli tutan bir sprey verdi birde vitamin hapı sadece bunları kullanabilirmişim. İlginize teşekkür ederim.Ayrıca sokak canlarınıza hassasiyetiniz için yürekten tebrik ederim

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Rica ederim ama geçmezse başka veterinerede gösterip fikrini alın derim mutlaka.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Deri problemlerinde gerçekten çok sabırlı olmak gerekiyor bende sokaktan aldığım iki mantarlı kediyi tedavi etmiştim birisi kötü durumdaydı uzun sürdü onun ki geçmezse başka hekimlere de danışın kızarıktan dolayı felan banada egzama gibi geldi mantarda genelde kabuk kabuk olup dökülmeler oluyor umarım kısa sürede geçer buarada geçtiğinde tüyleri tekrar çıkmaya başlayacak :)

bademthecatt
bademthecatt

122203

Hemen düzelir inşallah buradan bilgilendirirseniz süper olur :)

ZETE
ZETE

836

Mantara daha çok benziyor. Eğer geçmezse başka bir veterine gitmenizi öneririm.

ZETE
ZETE

836

Mantar sorunu biz de yaşamıştık. Çok araştırdım ve fiyat ve çabuk geçme açısından en mantıklı yöntem ecosin uygulayan bir veteriner bulmanız. İnstada ecosin efer diye sayfaları var bir göz atmanızı öneririm.

lemisgod
lemisgod

1920

Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur minik

PatiliAnne
PatiliAnne

1940

Veterinermiz söyledi egzama imiş.

PatiliAnne
PatiliAnne

1940

Aynı fikirdeyim sizinle, sprey bitsin başka veterinere götüreceğim.

PatiliAnne
PatiliAnne

1940

İnşallah arkadaşım. Elbette bilgilendiririm paylaşırım sizlerle

PatiliAnne
PatiliAnne

1940

Götürdüğüm veterineri arayınca doğru yere götürmediğimize kanaat getirdim. Ancak bu kadarını diyebiliyorum.Emin değilseniz sadece ürün satmış olmak için veriyorsunuz spreyi fln. Belki mantar ve mantar nemi sevmez.Bu spreyle vitaminle geçecek gibi değil zaten belli durumundan. Muhtemelen haklısınız arkadaşım mantar konusunda.

PatiliAnne
PatiliAnne

1940

Az evvl ekşi de dediğiniz yöntemi okuyup not almıştım. Teşekkürler ecosin yönlendirmeniz için hemen bakacagım instgrma

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2245 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR