Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Arkadaşlar merhaba. Kedim iyice tüy dökmeye başladı. Tüy toplama rulosu alacağım ama karar veremedim bir türlü. Yıkanabilir olanlardan mı almalıyım yoksa kullan kopart olanlardan mı? Siz hangisinden kullanıyorsunuz?
Kullan kopartlar daha iyi
koli bandı öneririm, daha ekonomik
Kullan at önerildiği için az önce Parex sipariş ettim umarım pişman olmam.
İkisindende mevcut bende ama kullan kopart bana daha kolay geliyor.
Kedim henüz tüy dökmüyor ama evde kullan at olan ruloyu bulunduruyorduk bir çok yerde lazım oluyor. Her gördüğüm sokak kedisini kucakladığım için kıyafetlerim tüy doluyordu o amaçla çok kez kullandım daha pratik olduğunu düşünüyorum.
bende yıkanabilir vardı. sürekli kullan koparta masraf yapmak yerine 1 kere alıp sürekli kullanabilirsiniz üstelik suya tutunca hemen temizleniyor ve beş dakikada kuruyordu. illa kullan at almak istiyorum derseniz de rulosu çıkanları tercih edebilirsiniz. bu sayede sadece kağıt kısmını toplu alıp daha az masraf yapmış olursunuz.
Kullan at alacaksanız sakın parex almayın ucuz diye toplu paket almıştım, tüy toplaması hiç iyi degil. En iyisi scotch brite, ben de yıkananlardan denemek istiyorum, kullanan arkadaşlar ömrü uzun mu bu ürünün, ne kadar sürede etkisini yitiriyor?
Evet bazen koli bandı da kullanıyorum, onun yapışkanı çok güçlü ama rulo kadar pratik değil.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.