816 Puan
Merhaba, 2 aylık kedim Jesse’nin bu sabah sol patisinin şiş ve üstüne basamadığını farkettim. Yasaktan dolayı veterinere götüremiyorum. Aşırı keyifsiz ve sürekli uyuyor. İlk kedim de patisini incitince aşağıda paylaştığım ürünü vermişlerdi şimdi Jesse’ye de verdim ama korkuyorum başka bir şey olacak diye. Keyifsiz olması ve sürekli uyuması acısı olduğu için midir? Ben patisine dokunduğum zaman tepki vermiyor.
132391 Puan
Epiglottis
Her şey olabilir ve bilmemize imkan yok sadece burdan tahmin yürütebiliriz...
816 Puan
Veterinere götürmeyi bende biliyorum. Yasaktan mı neden bilmiyorum ama Avcılar çevresinde götürebileceğim herhangi bir veteriner yok. Hepsi kapalı. Aracım olmadığı için başka semtlere maalesef götüremiyorum. Veteriner hekimle konuştuğumda kliniği açması konusunda nasıl dil döktüğümü inan tahmin edemezsin.
145961 Puan
Acaba ari mı soktu
122203 Puan
Benimde aklıma geldi bian arı sokmuş olabilir
132391 Puan
Veterinerler açık yasak kapsamında da değiller. Neden kedinizi doktoruna götürmüyorsunuz???
132391 Puan
Gerekirse Belediye’yi arayıp veterinerlik hizmetleri konusunda hizmet ve yardım talep edin. Durumunuzu da açıklayarak.
Geçmiş olsun...
816 Puan
Evde arı sokma ihtimali ne kadar olur bilemiyorum. Vet kırık ya da çıkık olsa hiç üstüne basamaz ve dokundurtmaz dedi. Muhtemelen bir yere çıkarken ya da inerken incitti :(
1946 Puan
Merhaba, bende bahçeşehirde oturuyorum en fazla 10 km dir gittiğim veteriner size eğer avcılardaysanız. numarasını verebilirim size belli bir saate kadar açıklar fakat acil durumlarda her zaman yardımcı oluyorlar. Binin bir taksiye ya da birinden rica edin götürün.
13515 Puan
Biz de uzaktaki açık veterinere taksiyle gitmek zorunda kalıyoruz siz de öyle yapın. Kırık çıkık varsa kemik yanlış kaynarsa hayatı boyunca topal gezmek zorunda kalır çektiği acı da cabası.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor