Yeni Bir Kedi

TarcinBey
TarcinBey

13649 Puan

Arkadaşlar belki gormüşsünüzdür diğer başlığımda 4 yaşındaki kedim köpekler tarafından parçalanarak öldü. Bir yandan ona benzeyen bir kedi sahiplenmek istiyorum sokaktan belki yerini doldurur diye birazda olsa, bir yandan da ihanet etmiş gibi hissediyorum ve her gördüğümde aklıma gelip daha kötü olmaktan korkuyorum. Bu yüzden sokaktaki kedileri şu an almak yerine sahiplendiriyorum hepsini. Kendi kendime benzeyenler oluyor bazen ama bilemiyorum nasıl hissederim.

7 CEVAP

Linsenpai
Linsenpai

117282

Eski kedinize benzer bir kedi alırsanız sürekli aklınıza gelir üzülürsünüz bence :(

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Ona ihanet etmiş olmazsınız kesinlikle, ama bence de ona benzeyen bir kedi size sürekli onu hatırlatır. Farklı renkte bir kedi sahiplenin ve farklı bir ad verin, bir komsumuz köpekleri öldükçe aynı köpekten alıp aynı adı veriyorlardı, 3 tane falan yaman bakmışlardı, bence çok sağlıklı bir şey değil bu da. Yuvaya ihtiyacı olan zor durumda bir kediyi kurtarmak size iyi gelir, acınız hafifler bence. Bunu tarçının yerini doldurmak ya da onu unutmak gibi düşünmeyin, o farklı bir candı, yeni sahipleneceğiniz kedi farklı bir can olacak, hepsinin yeri ayrı.

Kontesiim
Kontesiim

104582

Bence kesinlikle iyi gelir fakat arkadaşlara katiliyorum benzerini almanız size kedinizi hatirlatip üzebilir başka bir renk alabilirsiniz allah sabir versin size :(

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

kesinlikle alın iyi gelir

minky
minky

15098

Engelli bi kedi sahiplenin.(görme engelli,3 bacaklı vs).Böyle kedileri kimse istemiyor çckü

TarcinBey
TarcinBey

13649

Teşekkür ederim yanitlariniz için. Bende engelli bir kedi sahiplenmeyi çok isterim düşünüyordum da fakat normal bir kediye bakabilecek maddi gücüm var ama engelli bir kedi aldığımda tekrar bir şey nüksederse maddi olarak kaldiramayabilirim. Zaten bulduğum kedileri sahiplendiriyorum 1 ayda 6-7 kedi sahiplendirdim. Benim elimde bir gün bir şey olur bakamam ama güvendiğim düzeni maddiyati iyi olan birine verdiğimde içim rahat olur diye düşünüyorum.

TarcinBey
TarcinBey

13649

Acım biraz yeni oldugu için belki böyle düşünüyorum bilmiyorum ama şu an evde farklı bir kedi besleyemem gibi geliyor buna hazır hissetmiyorum ama benzerini kaldirabilirim diye düşünmüştüm. Zaten pat diye kediyi sahiplenip alisamayinca atacak birisi değilim. Geçici yuva olarak, ya da olduğu yerde gidip görerek sürekli karar verebilirim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 395 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR