Kediler Gaz Cikardi Ve Hapsurdu

esinnn
esinnn

285 Puan

Kedim 2 aylik bugun onu kucagima alip sevmeye calistigimda 2 kez gaz cikardi cok kotu koktu ilk once kakasini yapti sandim ama degildi ve hapsurdu bir kac kez sizce sebebi nedir arkadaslar normal mi ?

7 CEVAP

Benimde kedim gaz çıkartoyor veterinere sordum eğer kediniz bebekse sorun olmaz dedi endişelenmeyin

ama gaz sesli çıkıyorsa yinede bir veterinere sorun

Diclesulguel
Diclesulguel

6469

Esincim çok normal gaz çıkarması. Hapşırmasıda. Ağızda ve burunda akıntı olmadıkça korkma. Oda bi canlı oldugu için aynı insanlar gibi doğal olan şeyler onlardada geçerli endişelenme bu kadar güzelim için rahat olsun

fatmatina
fatmatina

10460

Gaz çıkarmayı bilemeyeceğim hiç yaşamadım ama hapşırma benim kedim de aldığımdan beri hapşırıyor ilk zamanlar burun akıntısı da vardı yavru ve sokakta olduğu için grip olmuştu zamanla burun akıntısı geçti ama hala arada hapşırıyor veterinere sorduğumda eğer başka bir rahatsızlığı yoksa hiç ilaç vs vermeyelim strese sokmayalım dedi hapşırmanın bir çok sebebi olabilir oda kokusu,parfüm,sprey,klima gibi.

esinnn
esinnn

285

Gazini sesli yapmadi galiba bagirsaklari gelistigi icin oluyor burun akmasida benimde ilk zamanlarda vardi ama suan yok bi tek hapsurmasi canimi sıkıyor asisini yaptirmaya gittigimde baktirayim cok tesekkurler cevablariniz icin

esinnn
esinnn

285

Tesekkurler dicle hanimmm :)

KediKasik
KediKasik

844

Birde yazın sıcak olduğu zaman dilini çıkartıp hızlı bir şekilde nefes alır bazen köpekler gibi. Hapşırma da evinizde olan bir bitki yüzünden olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1277 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR