Yenidoğan Kedi Göz Problemi

gamzenoel
gamzenoel

1544 Puan

merhaba arkadaşlar. apartmanımıza bir sokak kedisi doğurdu. bugün tam 14 gün doğum yapalı. 6 yavru var. yavrulardan ikisinin gözleri tamamen açıldı. bir tanesinin hiç açılmamış iki gözü. bayağı sıkı, yapışık gibi kapalı. bir tanesinin iki gözü de açık ama nasıl anlatsam sanki gözlerinin burna yakın kısmı açık diğer uc kısmı kapalı. diğer ikisinin de bir gözleri açık diğerleri kapalı. tam emin değilim ama üç dört gün rahat olmuştur tek göz açılalı. daha önce hiç tecrübem yok o yüzden emin değilim. gözleri bu şekilde mi açılıyor, önce biri sonra diğeri açılabilir mi? yardımcı olabileceklere teşekkür ederim.

2 CEVAP

Ebrarh
Ebrarh

106043

bizim kedinin Bi gözünü annesi yalamamıştı dediğiniz gibi kapalıydı vet göz damlası vermişti ben her gün sabah akşam ılık suyla makyaj pamuğuyla silip damla damlatıyordum çok pahalı değil vet. gidip alabilirsiniz 15 TL bile değildi şuan için gözü hiç açık değilse pamukla ya da temiz mendille acıtmadan ılık suyla silip açılmasına yardımcı olabilirsinix bnece

gamzenoel
gamzenoel

1544

çok teşekkür ederim cevabınız için. sabah çay demi ve pamukla hafifce sildim zararı olmaz diye. tek gözleri kapalı olanların kapalı gözü açıldı silince. şu anda yine kapalı. yetişkin kedilerde göz damlası kullanıyordum da yavru olunca belki normal seyri böyle olabiliyodur diye düşündüm. bikaç gün temizlemeye devam edeyim, gelişme olmazsa veterinere götürmeye çalışacağım. teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 280 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80587 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR