Göğüs Tasması Kullanımı,Hangi Tasma Çeşidini Tavsiye Edersiniz?

fatmatina
fatmatina

10460 Puan

Arkadaşlar merhaba kedim 3,5 aylık aşıları bittiği için yakın zamanda dışarıya bahçeye çıkartıp gezdirmek istiyorum ancak göğüs tasması hangi çeşit iyi olur bilemedim direk gövdesini saranlar daha güvenli görünüyor kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ve alırken ölçülerine nasıl karar vermek gerekiyor?


22 CEVAP

tubanur
tubanur

120464

Kediler özgür ruhlu canlılar oldukları için genel olarak tasmalardan pek haz etmiyorlar :) link bu tip tasmalar onu fazla bunaltmaz. Ama dikkat edin sağlam olsun koparsa kaçar falan tutamazsınız.

KediKasik
KediKasik

844

O bacaklardan geçirilenler yani kırmızı olan iz bırakıyor ve 3 bedeni olduğu için sıkma gibi durumları olabiliyor ve boğazını tam çeviremiyor hareketini engelliyor. Alttaki tüm kedilere oluyor ve daha iyi bence. Tubanur'un dediği gibi üsteki bunaltabilir ve birkaç ay sonra kullanılamaz küçük gelir. Birde tam oturmama durumu var.

miss_fby
miss_fby

574

Merhaba, ben üst taraftaki göğüs tasmanından kullanıyorum, trixie idi markası sanırım, oldukça da memnunum. Alt taraftaki tasma çeşidini kullanmadım hiç, ama sanki kediyi rahatsız edecekmiş gibime geliyor.

drugfordeath
drugfordeath

2092

yavru kediler için ilk resimdeki tasmayı almalısın

drugfordeath
drugfordeath

2092

diğeri bende var ve çok rahatsız kedim ondan nefret ediyor :/

KediKasik
KediKasik

844

Her kediye oluyor o boyun kısmında ayarı var. Yavruysa kırmızısı daha güvenli ama üstüne tam oturmayıp çıkma gibi durumları var. 2 tasmada bende vardı üstekini kedime küçük geldiği için arkadaşıma hediye ettim alttaki var şuan bende her kediye oluyor. Üstekini takmak çok zor alttaki için takmak zor ama kedinin dikkatini dağıtınca kolay. Üstteki 50 lira alttaki 20-26 arası değişiyor

KediKasik
KediKasik

844

Üsteki s, m ve l bedenleri olarak değişiyor kedi büyüyünce küçük geliyor. Alttaki her bedene uygun kediyi de çekiştirmeyince rahatsız etmiyor. Benim kedim üsttekinden acayip rahatsız olmuştu. Çünkü sırtı sarıyor ve hareketini zorlaştırıyor. Boyun kısmı da kafasını sağa sola çevirme konusunda zorlaştırıyor. Yere yatınca rahatsız hissettiriyor ve yuvarlanamıyor hareketini kısıtlıyor. Alttakinde böyle bir durum yok.

KediKasik
KediKasik

844

Trixie hem alttakini hem de üstekini üretiyor. Veteriner ve Pet shoplarda genellikle alttaki bulunuyor üstteki internertte var genellikle.

KediKasik
KediKasik

844

İkisi de güvenli. Göğüs saranlar daha kaliteli gibi gözüküyor ama kediyi bunaltıyor. Kedi büyüyünce ona sığmıyor. Ayarlanabilen bölgesi az olduğundan her kediye olmuyor. Alttakinin pek bir problemi yok.

KediKasik
KediKasik

844

Ne demek efendim :). Üstteki s, m ve l olarak ayrılıyor onu alacaksanız s alın yavruya. Alttakinin belirli bir boyutu yok ayarlanabiliyor. Üstteki genelde 50 lira alttaki 20-26 arası değişiyor. Üsttekinde tam rahat hareket edemiyor. İsterseniz daha da detaylı anlatıp kafanızı bulandırabilirim :)

tubanur
tubanur

120464

Dışarı çıkarmadan önce evde biraz gezdirin bakalım nasıl tepki verecek

fatmatina
fatmatina

10460

Çok teşekkürler aynen öyle özgür ruhlu hayvanlar bende onun özgür ruhuna müdahele etmek istemiyorum ki benim kedim tasmaya bile çıldırmış bir kedi özgürlüğünden ödün vereceğini sanmıyorum:)ayarlanabilir olan daha iyi gibi o zaman.evet bende ilk olarak evde alıştırma yapma taraftarıyım ilk kez dışarı çıkınca böyle bir tasma onu korkutabilir deneyelim bakalım nasıl tepki verecek umarım diğer tasmaya verdiği tepkiyi vermez:)

Ben köpeğimde Puppia Classic kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. İlk fotoğraftaki fazla kapalı, kediniz bunalabilir. İkinci fotoğrafsa rahatsız bir görüntü var, bilemiyorum. Puppia ilk fotoğraf gibi konforlu fakat daha rahat, daha açık. Xs beden kedinize uyacaktır :)

fatmatina
fatmatina

10460

Bana da o daha güvenli ve rahat gibi geliyor ama emin olamadım peki ölçülere nasıl karar verdiniz tahmini mi?

fatmatina
fatmatina

10460

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için kafam daha da karıştı detaylı anlatımınızdan sonra:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 10545 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79566 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR