Önceden Sevdiği Islak Mamayı Yemiyor

introvert
introvert

947 Puan

Kedime bir süredir brit marka ıslak mama veriyordum haftada ya da 10 günde bir. Normalde bayılarak yer, mamanın paketini görüne delirir, bugün de yine sevindi ama paketi açınca hiç yemedi. İki farklı aroma verdim ikisini de yemedi, sokaktaki kedilere verdim onlar yediler. Bizimki neden yemiyor olabilir? Normalde çok iştahlıdır; acaba mama bozuk falan mı veya mamanın içeriğinde bir değişiklik mi oldu? Bozuk olsa sokak kedisi de yemezdi herhalde diye düşünüyorum.

9 CEVAP

Jude
Jude

1808

Merhabalar ,acaba kedinizde her hengi bir sağlık problemi olabilir mi ?Kuru mamasını yiyor mu ,hareketlerinde azalma veya dışkısında bir farklılık var mı ? Hani bir tabir vardır ya kedi kuru mama yemiyor ,üstüne bir de yaş mamayı da yemiyorsa bir problem vardır diye..Veteriner hekiminize bir görünün bence

Tinki
Tinki

563

Whiskas kedi maması yada Royal canin deneyin birde isterseniz mama da bazen farklılıklar olabiliyor

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

canı istememiştir aç değildir çok takmayın kafaya

Edaturk
Edaturk

4032

Aynı tattan sıkılmış olabilir sık veriyorsanız benimki de aynı şeyi ödül mamasında yaptı birkaç kez çıldırdığı ödül mamasının yüzüne bakmadığı oldu muhtemelen sıkılmıştır :)

Cani istememistir veya Ayni mamadan sıkılmış olabilir. Farkli markalar deneyin. Bu arada yaş mama sıklığını arttirin. Haftada 1 çok az bir rakam biz her gün veriyoruz siz de hafatda 4-5 kere en azimdan vermeye calisin. İleride bobrek hastaliklarina yakalanmamasi icin.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Yaş mama markasını değiştirebilirsiniz aynı fiyata daha guzelleri var biraz daha sık verirseniz yaş mamayi daha iyi olur

introvert
introvert

947

Teşekkürler yorumunuz için. Kuru mama yemesinde ve genel iştahında, hareketlerinde bir problem yok aslında o yüzden ıslak mamadan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüştüm.

introvert
introvert

947

farklı ve kaliteli markalar bakacağım teşekkürler yorumlar için. bir hafta sonra verdiğim mamayı yedi :)

introvert
introvert

947

biraz kilo problemi olduğu için azaltmıştım sıklığını ama kuru mamasını azaltıp yaş mamayı mı arttırmak daha iyidir dersiniz? günlük olarak kuru mamaya karıştırmayı da deneyebilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 449 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR