Anne Kedinin Yavru Taşıması

vakdag
vakdag

1066 Puan

Balkonumda yaklaşık 2 haftadır bir aileyi misafir ediyorum. Yağmurdan kaçıp balkonuma sığındılar. Bir buçuk aylıktan fazlalar. Bunlar taşındıkları zamankinden daha da büyüdüler doğal olarak. Sanki anne kedi bunları taşımak istiyor da balkondan çıkaramıyormuş gibi geliyor. Balkon duvarı 90 cm. Sandalyeyle vs merdiven gibi bir şey yaptım ancak emin olamadım. Sizce çıkarabilir mi ya da anne yokken ben çıkarsam anne yavruları terk eder mi?


3 CEVAP

NSukun
NSukun

12394

Bence dokunmayın götürmek istese her türlü götürür bizim eskiden bahçede baktığımız kedi vardı merdiven dairesine doğurmuştu daha sonra yavrular bir aylık olunca getirip getirip pencereye çıkardı içeri alalım diye yani yavru ağzında 1bucuk metrelik pencereye zıpladı isterse götürür zaten başka bir huzursuzluğu vardır belki yavru kediler için toprak veya kum var mı balkonda bekli tuvalet eğitimi için yer ariyordur

vakdag
vakdag

1066

taşımaya çalıştı taşıyamadı. sonrasında bir cesaret kedileri alıp alıp koydum balkonun diğer tarafına. anne de hepsini koymamı bekledi hiçbir şey de yapmadı. bahçede uygun bir yerde konaklamaya başladılar.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bu yavrular bayagi buyumus, isteyen olursa sahiplendirin anneyi dekisirlastirin bence

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 333 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80716 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR