Bu Cins Kedi Meraklılığı Nedir

Simgebykl
Simgebykl

5972 Puan

Geçen bir ilan sayfasında geziyordum ve cins bir kediye denk geldim satın almaya karşı olan biriyim bu hayvan pazarlamacılarının sattıkları cins kedinin fiyatını merak edip sordum bana 4200 dediler. Altın mı doğuruyor dedikten sonra satıcı bana engel attı:D 4200 tl ile sokak kedilerinin masrafını karşılayabilirsiniz. Sırf görüntü için istiyorsanız bile barınak ve sokaklarda çok güzel hayvanlar var. Onlardan kurtarıp sevap işleyebilirsiniz. Cins kediler daha sakin oluyor diye bir inanış var. Ben bu sitede ne britishler ne Scottishler gördüm kaplan gibi hırçın :D kedinin karakterine bağlı o.

9 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Simge ;
%1000 katılıyorum sana.
Çok konuştuk çok anlattık anlamıyorlar :)
Olay: canlı hayvan ticareti.
Birileri para için her şeyi yapıyor...

Simgebykl
Simgebykl

5972

Çok tatlılar evet ama sırf işkence. Full doğurtup doğurtup satıyorlar

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

yalan değil, cins kedilerin bi kısmı gerçekten inanılmaz sevimli öyle böyle değil insanın hamur diye yoğurası geliyo. ama onlarda da insan gibi huy önemli. sitedeki kedilerim gelir kucağıma zıplar kafa atar, evdeki manyak anca bana bağırarak gezer sözde cins. insanlar sadece dış görünüşe önem veriyor aslında daha tatlı olsun beyaz olsun şöyle olsun böyle olsun. garip. bazıları da dediğin gibi cahil oluyo aman onlar daha sakin daha uslu daha akıllı, bok. benimkinin bi kafamı ısırmadığı kaldı. ne bileyim ya insan geriliyo böyle tiplere bakınca

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bana en tipsizi bile guzel geliyor, ama nefes problemli oldugu apacik bakislarindan belli, zavalli kediler sevimli degil, burnu olmayan veya kulaklari kirik bir insana sevimli demezsiniz acirsiniz bu da oyle bisey.

dilaraxx
dilaraxx

114626

Para kaynağı olarak görüyorlar,vicdan denen şeyin v'si yok,beyin de yok ki o açıdan da acıyorum o beyinsiz sahiplere.

mervegck06
mervegck06

10457

Çok üzülüyorum satışı yapılan kuzucuklara. Benim kedim de british sahiplendiğimizde 65 günlğktü ve mantarı vardı - muhtemelen o yüzden bize verdiler- 7 ay bir fiil uğraştım.
Büyüttüm sözüm ona sakin ama psikopat kafama kadar ısırdı. Bir insanın kedisi burnunu ısırır mı benim manyak ısırıyor.
Bahçede baktığım sokak kedilerim var biri Tekir biri sarman benim manyak tan daha insancıl yeminle. Hatta geçen gün benim manyak onlardan birini dövmeye kalktı.

Zeke
Zeke

118626

Valla o cins meraklılarına profilimdeki zeytin isimli kedimi vereyim, dümdüz bi kedi.
Ama o kadar sevgi ve güven dolu, o kadar duygusal bi kedi ki anlatamam.
Gece gündüz sevdirir kendini, üstelik canı acısa bile sesini çıkarmaz kuşum yeter ki sevin diyo başka bişey demiyo..

İnsanın gözlerinin içine baktığında, orada $ işaretinden başka(sevgi, saygı, vicdan vb.) hiçbir şey göremiyorsan ve bu insan bu şekilde toplumda kabul görüyorsa yapılacak en önemli şey...

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Ben 40 günlüktü sahiplendiğimde, annesini üst üste iki kere doğum yaptırmışlar o yüzden Elden çıkarmaya çalışıyorlardı 3 yavruyu bir de bunu yapan dindar çarşaflı insanlardı.bir de dedi ki bana ben ucuz mama veriyorum pahaliya gerek yok “enjoy” veriyorum. 200 gr di vera. Bir daha kedi sahiplenecek olsam kesinlikle sokaktan bir bebegi kurtaririm. Benim kedim de aşırı saldırgan hiç annesyle vakit geçiremedi çünkü o yüzden diyorlar..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 648 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 9 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR