Balkondan Düşer Mi Ve Ya Atlar Mı?

emreztrkk37
emreztrkk37

4368 Puan

4 aylık kedim her bulduğu fırsatta cama veya balkona çıkıyor. 5. katta oturuyoruz. çıktığı yetmezmiş gibide aşağıya sarkarak bakıyor. bu beni ciddi anlamda korkutuyor. Geçen sene kedim 3 aylıkken balkondan düştü ve ya atladığı için öldü. arkadaşlarım da yüksek binalarda oturuyorlar ama onların böyle bir şikayeti yok cama çıkıp giriyor düşmez diyorlar. ne yapacağımı bilemiyorum. Havalarda çok sıcak kapı pencere kapalı yatıyoruz.

3 CEVAP

gokceyigit
gokceyigit

107566

KEDİLER DİKKATLİ VE ÇEVİK HAYVANLARDIR AMA GENEDE DİKKAT EDİN O BİR BEBEK

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

düşer de atlar da bir sinek görür ve arkasından umrunda olmadan atlar. bir kedinizi kaybetmişsiniz zaten bu yüzden bu soruyu sormanız ne kadar mantıksız gereken önlemleri almanız gerekiyor. çıktığında hayır diyin ısrarla indirin mutfak tezgahına çıktığında ben 3-4 damla su attım üzerine artık çok daha az çıkıyor işe yarıyor deneyebilirsiniz oranın çıkmaması gereken bir yer olduğunu anlasın. ya da sineklik taktırın

fatmatina
fatmatina

10460

Aynı korku bende de var kedim 3 buçuk aylık balkonda oynamayı da çok seviyor bensiz balkona pek çıkarmıyorum ya bende gidiyorum orada oturuyorum yada bir şekilde içeriden onu görebileceğim bir yerde oluyorum onu bile yapamazsam ara ara gidip kontrol ediyorum başka bir çözüm aklıma gelmiyor şimdiye kadar hiç parapet duvarına çıkmadı ancak bu çıkmayacağı anlamına gelmiyor dikkatli olmakta fayda var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1827 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR