Sokaktaki Köpekler

xxSude
xxSude

816 Puan

Advance Adult Lamb Kuzulu Köpek Maması Sokak Köpeklerine verilebilir mamalardan mı? Değilse sokak köpeklerine verilebilecek mamaları markalarıyla beraber yazar mısınız lütfen?

6 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Cok pahali degil mi o? Daha cok hayvani besleyebilmek icin daha uygun mamalara bakabilirsiniz

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Trendline, proline,king bunlar ayni firmanin farkli markali mamalari. Hepsi hemen hemen ayni icerikte. Reflex bir tık daha iyi bunlardan. Bir de mystic var ona da bakabilirsiniz

Blychee
Blychee

1453

Merhabalar ben kedilerimi beslemek için patisera alıyorum. Deneme yanilmayla buldum bu mamayi, önceden bayağı zayıftılar pek mamadan memnun değildiler bu mamadan beri hepsi kilo aldı ve aşırı seviyorlar. 6 kedim var hepsi de bayılıyor. Yani köpekler için olanını deneyebilirsiniz, sokak köpeği olduğu için ucuza yönelmek zorundasınız fiyatı 75 TL civarıydı sanırım

xxSude
xxSude

816

@epiglottis Markalara güvenemedik, çok kalitesiz beslemek de istemiyoruz... Reflex veya Trendline mamaları daha uygun daha çok alabiliriz sizce kaliteli midir? Tavsiyemiz için teşekkür ederim :)

xxSude
xxSude

816

@epiglottis Yardımcı olduğunuz için teşekkürler

xxSude
xxSude

816

@Blychee Kedileri de besleyecektik :) Şimdi ikisi içinde bir mama bulduk hepsini denemeye çalışacağız ama bu daha uygun fiyatlı olduğu için daha fazla hayvanı besleyebileceğiz, size de çok teşekkür ederim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 400 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR