Kedileri İzi Tanıştırmamız Gerek Yardım Pls.

emreztrkk37
emreztrkk37

4368 Puan

Kız arkadaşımın Sarman 7 yaşında kısır erkek bir kedisi var. Birkaç ay önce farkettiğimiz bir kalp rahatsızlığı ve pıhtısı var. Pıhtı atarsa felç kalabilir ve ya ölebilir. Düzenli olarak ilaç kullanıyor. Şıpıdık çok uysal sakin bir kedi. Diğer kedilerle iyi anlaşır sorun yaşamaz.
4 yaşında ki kısır olmayan British Shorthair erkek kedim Pablo ise çok uysal ve sakindir ama başka kedi geldiğinde çok asabi oluyor ve saldırıyor.
İlk tanışma anında yine bir gerginlik olursa Şıpıdık' ın rahatsızlığından dolayı bir sorun olur mu ? Heyecan ve korkudan pıhtı atabilir mi? Nasıl tanıştırmamız daha doğru olur ?

4 CEVAP

serapmavii
serapmavii

978

Ayrı ayrı odalarda dursunlar Bi süre uysal olanı sevin diğerine elinizi koklayın alışsın kokuya daha sonra bir araya gelince çok sevmeseler de ayrı ayrı takılıyorlar birbirlerinden :)

eozgeu
eozgeu

1175

Sakın kucaginizdayken tanistirmayin. Kucakta kendini savunmasiz hisseder ve korkar. Kedinizin kısırlastirilmis olmamasi da sorun yaratabilir

Catsloves
Catsloves

1460

Onu sakinleştiren bir oyuncak yada başka bir şeyle beraber kucağınızdayken tanıştırabilirsiniz

Ares87
Ares87

12250

Benim oğlum ve kızım gayet iyi anlaştı arkadaşım geldi kedisiyle ve oğluma arkadaşımın kedisinden herpes virüsü bulaştı tedavi görüyor şimdi yani demem o ki ikisinden birinde bulaşıcı hastalık varsa bir araya gelmesinler ben bir daha yabancı kedilerle bir araya getirmem

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 346 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR