Karma Aşısı

tuanatuti
tuanatuti

2983 Puan

iç dış paraziti yapıldı ve iki gün önce de lösemi aşısı oldu karma aşısının her hangi bir zamanı var mı veteriner karma aşısı için bir şey söylemedi şuanlık internette baktığımda iç dış parazitten sonra karma aşısının yapıldığını gördüm

7 CEVAP

eozgeu
eozgeu

1175

Losemi karma ve kuduzu hafta hafta araliklarla yapiyorlar hepsini birden 2ayda fln bitiyor. Karma 3 doz losemi 2 doz kuduz da 1 doz diye hatirliyorum. Karma losemi karma losemi karma kuduz sirasiyla hafta hafta yaptilar. Bu arada kedinizin ilk asilari oldugunu dusunerek yazdim.

Simgebykl
Simgebykl

5972

Karma biraz ağır bir aşı. İç- dış parazitten sonra yapılıyor. 1 ay kadar bekleyin isterseniz sonra karmaya geçiş yapabilirsiniz

mishathecat
mishathecat

116964

Ben Karma'yı iç parazitle bir yaptırmıştım, Lösemi'yi de dış parazitle bir. 21 Nisan'da Karma, 5 Mayıs'ta Lösemi yaptırdım. Eğer lösemiyi 2 doz halinde yaptıysa lösemi 2'den 1 hafta önce, lösemi bittiyse (ya da tek doz yapıldıysa) istediğiniz zaman yapabilirsiniz ama geciktirmeyin (internette aynı anda yapılmasında bir sakınca yok diyor ama ben kıyamıyorum karma ve lösemi ağır aşı gibi geliyor bana o yüzden 2-3 günde olsa araya gün koyuyorum)

tuanatuti
tuanatuti

2983

ben veteriner çağırınca gittiğim için pek dert etmemiştim ama evet geciktirilmemesi gerekiyormuş

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Losemi aşisi o kadar erken yapilmiyor diye biliyordum. Ozellikle kuduz icin 6 ayi bekleyin muhakkak. Normalde 2 ayda baslanir once ic dis sonra karma, 1 hafta donra da 2. Karma yapilir. Loseminin hic acelesi yoktu. Karma daha onemli ama mecbur bekleyeceksiniz arka arkaya asi yukleyip hayvani hasta edebilirsiniz.

Shaco
Shaco

14771

kuduz ve karma aşıları ağır aşı daha sonra yaptırılıyor

tuanatuti
tuanatuti

2983

evet ilk aşıları

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 338 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR