Yavru Kedi Lütfen Yardım Edin:(

Vettori
Vettori

526 Puan

merhabalar..3 gün önce annesinden ayrılmış yavru bi kedi buldum.çok halsiz ve hastaydı.hiç bişey yemek istemiyo.zorla damlalıkla ağzına akıtıyorum süt tozunu..ayrıca antibiyotik ve immuzinc veriyorum..şimdi daha iyi fakat çok piresi var hayvan zaten zayıf ısırıyolar hep..pire ense damlası aldım ama çok korkuyorum damlatmaya ensesine..çünkü zararları olduğunu okudum..sizce ne yapmalıyım.tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin..

7 CEVAP

sarenurb
sarenurb

231

yavru kedilerde genelde iç parazit olur bu yüzden yemek yemek istemiyor olabilir. ayrıca veterinerlerde satılan kedilere uygulanabilecek pire ilaçları var. İç-dış parazitini yaptırırsanız veterinerde büyük ihtimalle iyileşme gösterecektir.

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

çok küçükse ağır gelir pire damlası 2 aydan önce.yavru nasıl şuan?

Vettori
Vettori

526

2 aylıktan küçük..veterinere götürdüm pire spreyi sıktı.yarısı öldü gibi pirelerin..lakin aşırı su kaybı var dedi.çok zayıflamış..2-3 saatte bir 10cc ye yakın süt tozu verin dedi.bol sıvı almalı dedi kritikmiş durumu..peki neden serum yapmadı bi daha gidip sorsammı.bunun başka bi yolu yokmu

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

çok küçük olduğundan serum takmamıştır muhtemelen. isterseniz siz yine de başka veterinere sorun bu sırada diğer vetin söylediklerini yapın derim

ecuma
ecuma

136

Eğer İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorsanız Kartal Animal Garden veteriner kliniğini öneririm size. Cemil Bey bizzat gelerek aşılarını ve gerekli tedavilerini evinizde yapıyor. Kendisi çok iyi bir veterinerdir. Böylece klinik ortamındaki olası mikroplardan da kurtulmuş oluyorsunuz. İletişim bilgilerine linkten ulaşabilirsiniz..
http://www.mihav.com/animal-garden-istanbul-102v.html

Vettori
Vettori

526

tesadüfe bakınki bende kartalda oturuyorum..üstelik dediğiniz yer evimin iki sokak altı..küçük şimdi toparlado kendini cin gibi oldu :)

ecuma
ecuma

136

Pıtırcığın toparlanmasına çok sevindim : ))) Ben de miniğimin tüm tedavilerini Cemil Bey'e yaptırıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1001 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR