Ephesus Yaş Mama

Ares87
Ares87

12250 Puan

Biraz önce t.yolda denk geldi kullanan var mı içerik okumayı bilmiyorum fiyatı baya ucuz sanmıyorum ama içerik olarak iyi olabilir mi?


8 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Ben de internette denk gelmiştim. Türk bir girişimciye ait bir marka ve tamamen et ürünlerinden yapılıyormuş. Katkı maddesi dolu birçok mamaya kıyasla iyi diyebilirim. Ama evde mama yapma taraftarıyım böyle bir mama yerine. Protein vitamin, takviyeleri yok. Yani tamamen bu mamayla beslenmeye uygun değil. Böylesini evde de yapabilirsiniz. İçerikten de kesin emin olabilirsiniz böylece.

Araştırma yapmadan aman almayın ucuz ise kötüdür mantığından kurtulmak lazım.Kadın bir girişimcinin kosgeb desteği ile kurduğu bir firma.Yüzde yüz et ürünleri ve et suyundan oluşuyor içerik.Hiçbir katkı maddesi yok.Gümrük vs gibi ilave ücretler olmadığı için bir tık ucuz olması normal.Ordan burdan aldığınız çok bilinen markaların et ve protein oranlarına bakarsanız ne kadarda markaya para verdiğinizi göreceksiniz.Biz toplum olarak kendi ürünümüzü eleştirirsek nasıl markalaşıcaz.Maalesef toplum olarak eleştiri odaklıyız.Bu söylediklerim kuru mamalar içinde geçerli.Yerli ve içeriği bir çok yabancı markaya göre çok daha iyi olan öyle iyi mamalar var ki insan yabancı markaya verilen mamaya üzülüyor.


içindekiler:


Hayvansal yan Ürünleri (%100) veya Taze Kuzu eti, et suyu, taurin


Vit D:160 IU/Kg Vit E:Mg/Kg


Analiz Değerleri :


Protein :%10 Ham Yağ %4


Kalisyum: %0,25, Fosfor:%0,2 , Nem:%78


Üretim Tarihinden İtibaren 2 yıldır.

haykoturk
haykoturk

4056

İçinde edi, budu, gödü, çendiri, damarı olmasına rağmen bence besleyici ve sokak kedileri dahil tüm kediler bayılarak yiyor.. Parça etli pirinçli bulgurlu mamalara 10 basar.

jamesdeen
jamesdeen

3306

Cevap zaten sorunun içinde. Ülkemizin ekonomik şartlarını göze alın. Sizce içeriği iyi olan mamaların ucuza satılma ihtimali var mı? Yok.

Oske22
Oske22

14228

İçeriğini yazmamışlar ki ordaki bir yorumda sokak kedilerinin bile sevmediği söylenmiş. Bence alınmaz, içeriğinin de cok iyi olduğunu sanmıyorum.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Yani uygun fiyatlinin bile bilindiğini almak lazim böyle neüdüğü belirsiz şeylere bakmayın bile

Ares87
Ares87

12250

Almam zaten de merak ettim sadece cevaplar için teşekkür ederim

Mia82
Mia82

359

Bu sabah kimden geldiğini bilmediğim bir kargo aldım adıma gelmiş. 24 adet konserve yaş mama yollanmış depoart lojistik diye bir yer ömrü hayatımda duymadığım isimler,neyse konservelerden birini açtım ki içi vıcık vıcık ve kıl tüy dolu!! Bildiğiniz bozuk mamaları yollamışlar!! Hepsini çöpe attım ama asabım çok bozuldu yani ne akla hizmet bozuk mama yollarsınız pes artık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2983 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR