Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
2 aylık kedim çok fazla ısırıyor evet acıtmıyor fakat ileride sorun olabilir diye düşünüyorum severkende ısırıyo tırmalıyor saldırıyor. Oyun oynuyor fakat ısırmaya alışmasından endişeliyim. Nasıl öğretebilirim?
Ben isirinca aa diye bağırıyorum hafif anlıyor hemen yaliyor sonra. Canınızın acidigini belli ederseniz anlar diye düşünüyorum. Ama bebekler gibi onların da dişleri kaşınıyor bir yerleri isirmalari lazim. Küçük peluş oyuncak veya isirabilecegi baska bir sey bulabilirsiniz. Benimki şuan 10 aylık olacak isirmasi biraz azaldi. Büyüdükçe geçiyor biraz isirma tirmalama huyları. Sizi sadece oyun oynatmayin elle. Yoksa elinizi oyuncak sanip surekli isirmaya çalışır. Oyuncaklarla falan oynatin. Ama sakin ısırınca vurma, aşırı bağırma gibi seyler yapmayin travma yaratirsiniz hayvanda ve size daha cok saldirabilir korkar.
benimki de 2 aylık oyun sanıyor ellerinizi ısırmaya başladığı zaman hemen hayır yapma diyorum elimi çekiyorum yalamaya geçiyor mümkün olduğunca oltayla falan oynatın şu an bir de dişleri kaşınıyor ısırmaya çalıştığı zaman başka bir şey verin
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.