Malt ?

Esraesngl
Esraesngl

4141 Puan

Malt, multivitamin kullanamiyorum. Daha doğrusu tüpü gorunce reddediyor. Acaba malti mamasina karıştırıp vermemde bir sakinca olur mu

10 CEVAP

Gamsem
Gamsem

10825

Öyle yapabilrsiniz yada burnuna veya patisine sürün diyorlar rahatsız olduğu için yalıyorlarmış buda bi fikir ama mamayada karıştırabilirsiniz:)

felix_cat
felix_cat

774

Benimkiler mamaya karıştırınca yiyor.

Raraco
Raraco

850

Nihayet benimki dışında malt sevmeyen bir kedi buldum :) Mamasına karıştırıyorum ben. Bütün kediler bunun hastası, benimki yüzüne bakmıyor şöyle iştahlı iştahlı yalatamıyorum.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Ben GimCat almistim, yorumlarda herkes kedim bayilarak yedi diyordu. Kedim secici de olunca onu aldim ozellikle ama yemedi. Biraz kedinin ksiiliyle de ilgili olabilir.

Esraesngl
Esraesngl

4141

Ya patisine sürrünce sinirleniyor halıya koltuğa basa basa yürüyor inadina. Heryer yapis yapis oluyor

Esraesngl
Esraesngl

4141

Ayyy evet herşeyi gizli gizli yaptırmak zorunda bırakıyorlar, biz istemez mıyız iştahlı bir sekilde yesin verdiklerimizi :))

Raraco
Raraco

850

Elimdeki malt bitince baska marka alıp deneyeceğim, belki sevecegi birini denk getirebilirim. şöyle doyasıya tüpten yalatmak, yediğine emin olmak istiyorum.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Benimki de dün geldi ve ne kadar uğraşsam da yemedi, ödül maması da yemiyor. Dudağına sürdüm afiyetle yedi. Siz de öyle yapın.

Raraco
Raraco

850

Ben de gimcat aldım, bazen patisine sürüyorum bazen de mamasina katiyorum. Tupten yedirmeye calistigimda gelip kokluyor ve uzaklaşiyor. Forumda önerilen birkaç marka var onlari deneyeceğim sırayla, illaki birini sever, bakicaz artik. Siz de deneme yanilmayla bulursunuz umarim.

Edaturk
Edaturk

4032

İlk başlarda benim kedim de yemiyordu ben partisine sürerek yediriyordum sonra alıştı şimdi bayılarak yiyor ben bio pet active markasını kullanıyorum tavsiye edebilirim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR