Golosi Mama

elifdizman
elifdizman

1128 Puan

İçindeki et oranı %34 olan marka Golosi mamayı kullanan var mıdır acaba? 20 kgsu yaklaşık bir yıl gidiyormuş. Proplandan daha fazla et içeriyor. Kullanan inceleyen var mı denk gelemedim hiç merak ediyorum :)

5 CEVAP

Carathras
Carathras

111749

Golosi içerik olarak tercih edeceğim bir mama değil ama firma olarak hayvanlar üzerinde test yapmayan fiyatına göre içeriği fena sayılmayacak bir ürün.
İçeriğinde mısır yok bir avantaj ama yanlış bir bilgin var et oranı %34 değil, %34 olan protein oranı bu oranın % kaçlık miktarı hayvansal protein belli değil.
Diğer bir dezavantajı taurin oranının az olması ben bunu görmek için alıp denedim taurin gerçekten az.

Carathras
Carathras

111749

Taurin oranı başka takviyeler ile toparlanabilir 20 kg paket bütçenize bu şartlarda uygunsa kullanabilirsiniz.

bmcat
bmcat

1574

Fiyatına göre iyi ama örneğin


Et ve türevleri (tavuk 28%, sığır 6%), tahıllar (pirinç 4%), sıvı ve katı yağlar (kanatlı yağı 4,6%), ...


Parantez içindeki oranlar o içeriğin toplam oranını belirtmiyor.


Mesela tahıllar (%4 pirinç) tahılların içindeki pirinç oranı. Tahıl miktarı aslında daha fazla içeriği ve miktarı belirsiz. Mısır da içerebilir yani.


Ya da et ve türevlerinin içindeki tavuk ve sığır oranı yazıyor sadece. Eğer varsa başka ne olduğunu ya da ne kadarı türevi ne kadarı gerçek et belli değil. Bu da yan ürün ağırlıklı olduğunu gösterir (fiyatına göre değerlendirmek gerekiyor).


Et yan ürünü: AAFCO tanımı Akciğerler, dalak, böbrekler, beyin, karaciğerler, kemik ve içerikleri temizlenmiş mide ve bağırsakları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir meme ve akciğer gibi insan tüketimi için kullanılmayan ürünleri de içerebilir. Kıl,boynuz, diş ve toynak içermez. Tavuk yan ürünleri ise "Et yan ürünlerine" benzer şekilde et dışındaki kısımlarının çoğu. Bu sakatatları ve aynı zamanda diğer iç organları, başları ve ayakları içerebilir.

Kontesiim
Kontesiim

104582

Ben kullanıyorum çok memnunum bir sıkıntı yaşamadim tavsiye ederim

Bgmlucky
Bgmlucky

331

İçerik ve fiyat olarak uygun bularak aldığım ve ithaldir iyidir diye düşündüğüm golosi kedimde aşırı iştaha sebep ve sonrasında kusma, tüy dökümü gözlemledik. İçeriğinde kalitesiz malzemelerin kullanılmasından şüphelendiğim bu mamadan ben hiç memnun kalmadım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 502 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR