Sanabelle Yavru Kedi Mamasi

Iroda
Iroda

5044 Puan

Merhabalar, benim Ranahan isimli disi tekir kedim var.(tekir dedigime bakmayin norvec orman kedisine tas cikarir ???? ) bu kediyi yaklasik iki uc haftalikken sokaktan buldum. Eve aldigim gunden beri bu hayvancagizin bir problemi var: ishal. Veterinere kac kere goturdum sadece gastro mama yedigi zaman ici duzeliyor sonra bska mamaya gecince ishal oluyor. Bir sure nd marka kuzulu kedi mamasi kullandim o iyi geldi fakat su an fiyatlar yukseldi onu da gectim mamayi bulmak zorlasti biraz. Bugun petshopa sordugum zaman gumrukte bekletiliyor dedi. Bu arada kedim yavruladi o yuzden yavru kedi mamasi vereyim dedim biraz acil oldu mamamiz da bitmisti happy cat aldim kedicagiz su gibi kaka yapmaya basladi. Bugun sanabelle yavru kedi mamasi siparisi verdim. Hikayeyi okudunuz ne duaunuyorsunuz bu mama iyi midir kullananlar detaylica yorum birakirsa cok sevinirim.

8 CEVAP

nisanor
nisanor

2084

eski soruymuş umarım ishali geçmiştir:)

Iroda
Iroda

5044

Bu arada nd bitince golosi kuzulu almistim o da pek iyi gelmedi icini bozdu.

senabayazt
senabayazt

2575

bende de aynı durumlar.sanabelle mama iyi geldi mi acaba nasıl çözüldü problem

Ozge00
Ozge00

131723

2-3 haftalikken bulmuşsunuz anne sütü eksikliğinden kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba kedi sut tozu ile mi beslediniz yoksa mama ile mi? O kadar kucukken anneden ayrılınca sorunlar oluşabiliyor bazen.
Keske dogum yapmasına izin vermeseydiniz, bağışıklığı iyice düşmüştür. Prebiyotik kullanin, ev yoğurdu da aynı islevi görür. Ishal ve kabızlıga iyi gelir cogu durumda.
Mamayı direkt vermek yerine 1 hafta karıştırarak vermek lazım, kademeli olarak gecmek lazim. Direkt geçince ishal sorunu yaşanabilir.
Sık sık mama değişimi yapmaniz da mide hassasiyetine yol acmis olabilir. Sorun mamalarla ilgili değil bence, eve aldığınızda beri oyle ishal devam ediyorsa bu cok büyük sorun. Bağışıklığıni güçlendirmek lazım. Iyi bir veterinerin görmesi lazım. Burdakilar uzman değil, önerdiklerimiz doğru veya yanlış olabilir.

emre3674
emre3674

823

sanabelle yorumunuz nedir kullandınız mı iyi geldimi

Iroda
Iroda

5044

Sanabelle i pek sevmediler, bir daha almadim dogrusu. Nd den devam

nisanor
nisanor

2084

bizimki hep normal mamayla karıştırılmış gastrointestinal yiyecek. veterinerinize sorun, bir süre kullanmak yetmiyor olabilir.

Iroda
Iroda

5044

teşekkürler. Eski soru ama hep güncel, şu anda bizde gastro mama kullanıyoruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 479 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR