Köpeğim Sürekli Havlıyor

Lydarxx1
Lydarxx1

272 Puan

3 yaşında kırma golden köpeğim var. Evin terasında bakıyorum 2 haftadır sürekli havlıyor ben yanındayken havlamayı kesiyor. Geceleri sürekli havlıyor gece başında nöbet tutmaktan uyku düzenim bozuldu. Havlaması rahatsız ediyor ve komşuların şikayetci olmasından korkuyorum. Sanırsam yalnız kalamıyor ama eve alma gibi bi imkanımda yok bu durumda ne yapabilirim tavsiyeniz varmı ?


6 CEVAP

tuanatuti
tuanatuti

2983

yalnızlıktan yaptığı çok belli biraz daha vakit geçirmeye çalışın sevdiği oyuncağı varsa oyalanması için verebilirsiniz ya da sevebileceği içine mama koyulan kemik tarzında ödül mamaları var onlardan alırsanız içindeki mamayı çıkarmaya odaklanır onunla oyalanır havlaması bi nebze durabilir

MaxAndMe
MaxAndMe

754

Goldenler büyük cüsselerine rağmen ev köpeği karakterindeler. Çocuk gibiler. İnsansız yapamıyorlar. Kokunuzun olduğu bir kıyafeti yanına koymayı deneyin. Oturmasını veya yatmasını söyleyin, sakinleşene kadar yanında kalın ve ödül maması verin. Aklıma bunlar geliyor.

Ares87
Ares87

12250

Terasta olmaz ki köpek bahçede olur küçük ırklar hariç evde balkonda vs. Köpek beslenmez gezmek dolaşmak ister sonra psikolojileri bozuluyor

Lydarxx1
Lydarxx1

272

Güncel//

kibatarcin
kibatarcin

1201

Anlattıklarınıza göre ufaklık sizi baya bir özlüyor.Enerjisini attıracak egzersizler ve koşular yapıyormusunuz,oyunlar oynuyormusunuz?Günde en az 2 kere dışarda onunda gezip,zaman geçirip basit komutlarla çalışmalar yapmanızı tavsiye ederim.Havlamasının nedeni yanlızlıktan korkmak ve canının çok sıkılması.Yanlızlıktan ve sıkıntıdan havlıyor dediğim gibi bol egzersiz ve oyun,onunla zaman geçirmek onu sakin bir köpek yapacaktır enerjisini atamadığı zamanlar havlar.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

3 yıldır bu şekilde mi yaşıyor bu hayvan ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 564 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR